Carmen Staicu este noua purtătoare de cuvânt a Erste Group

Carmen Staicu este noua purtătoare de cuvânt a Erste Group

Românii au talent. Şi nu vorbim de vreo emisiune de televiziune- e o pură coincidenţă. Sunt tenace, muncitori, adesea sclipitori. Şi nu-i de mirare că pot răzbate în orice întreprind, fie că o fac individual sau în interiorul vreunei  mari corporaţii. Exemplele sunt multe şi le promovăm cu mare satisfacţie ori de câte ori apar. Astăzi este rândul unei tinere care a devenit purtătoare de cuvânt a Erste Group: Carmen Staicu.

La numai 32 de ani ea va prelua începând cu 1 mai 2015 funcţia de  purtător de cuvânt şi şef al departamentului de comunicare externă al Erste Group Bank AG. Ea preia această funcţie de la Hana Cygonkova, care a construit şi dezvoltat cu succes comunicarea externă a grupului pe parcursul ultimilor 14 ani şi care va avea un alt rol în cadrul Erste Group.
Carmen Staicu s-a alăturat departamentului de comunicare externă al Erste Group în 2011. Anterior, ea a ocupat poziţia de senior account manager în cadrul agenţiei Grayling România, cu sediul în Bucureşti. Din noua sa poziţie, Carmen Staicu va răspunde de comunicarea financiară şi corporate şi va supraveghea menţinerea şi consolidarea reputaţiei grupului în Austria, Europa Centrală şi de Est şi la nivel internaţional. Ea va colabora în echipă cu Linda Michalech, care răspunde de relaţia cu presa, şi îi va raporta lui Michael Mauritz, şeful departamentului de comunicare al grupului. Carmen Staicu deţine diploma de master în Geopolitica şi Relaţii Internaţionale în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0