CEC Bank introduce facilitatea de recunoaştere facială în aplicaţia de Mobile Banking

CEC Bank introduce facilitatea de recunoaştere facială în aplicaţia de Mobile Banking

CEC Bank continuă procesul de digitalizare şi pune la dispoziţia clienţilor un nou mecanism de autentificare pe bază de recunoaştere a elementelor biometrice. Astfel, începând cu luna septembrie 2018, clienţii băncii care utilizează iPhone X sau care urmează să folosească noile modele de iPhone (XS, XS Max şi XR) se pot autentifica în aplicaţia de Mobile Banking prin mecanismul de recunoaştere facială – Face ID dezvoltat de Apple.

Aplicaţia de Mobile Banking permite efectuarea de plăţi intra şi interbancare în lei şi valută, plata facturilor, efectuarea schimburilor valutare, constituirea/lichidarea depozitelor şi obţinerea de informaţii financiare direct de pe telefonul mobil, instantaneu. O altă funcţionalitate modernă a aplicaţiei o reprezintă plata facturilor de utilităţi prin scanarea codurilor de bare cu camera telefonului mobil, facilitate disponibilă pentru partenerii cu care bancă a încheiat convenţii de colectare.

Platforma permite şi localizarea prin coordonate GPS a tuturor unităţilor teritoriale şi a ATM-urilor băncii, aceasta fiind integrată cu hărţile disponibile pe terminalele mobile. Prin aceste facilităţi, orice persoană interesată este ghidată, prin sistemele de navigaţie, până la cea mai apropiată unitate sau bancomat al băncii, cu indicarea exactă a traseului de parcurs. De asemenea, aplicaţia permite achitarea tuturor tipurilor de taxe şi impozite.

Transferurile interbancare realizate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking beneficiază de comisioane reduse cu 50% faţă de tariful standard practicat în unităţile băncii, iar transferurile intrabancare sunt complet gratuite.

În acord cu misiunea asumată, CEC Bank continua procesul de digitalizare, îmbunătăţind experiența clientului prin implementarea în aplicaţia de Mobile Banking a unui nou mecanism de autentificare, prin recunoaştere facială – sigur, rapid şi mult mai facil. Astfel, banca se aliniază la cele mai noi şi moderne tehnologii existente la nivel global, în momentul de faţă”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea (foto), Preşedinte – Director General CEC Bank.

Aplicaţia de Mobile Banking este disponibilă atât pentru dispozitivele Apple (iOS), cât şi pentru cele care rulează Android.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0