CEC Bank oferă noi facilităţi de creditare fermierilor

banci1CEC Bank anunţă că oferă noi facilităţi de creditare pentru crescătorii de animale care obţin subvenţii APIA. Banca va continua susţinerea beneficiarilor Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine şi, începând cu data de 21 februarie 2013, oferă noi facilităţi la accesarea produsului de creditare dedicat, se precizează într-un comunicat de presă al băncii.

Clienţii eligibili se pot prezenta în continuare la sediile CEC Bank cu adeverinţele emise de APIA pentru acordarea de noi finanţări, iar în cazul clienţilor care au contractat deja un credit în baza primei adeverinţe, acesta se poate suplimenta cu suma reprezentând 25% din valoarea sprijinului solicitat în baza celei de-a doua adeverinţe emise de APIA.

Produsul de creditare, lansat la finalul anului 2012, permite beneficiarilor Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine, finanţarea capitalului de lucru în vederea desfăşurării activităţilor curente, inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelalte bugete.

Creditele se acordă în lei, iar valoarea creditului poate fi de până la 80%-85% din valoarea sumelor menţionate în adeverinţele emise de APIA, în funcţie de performanţa financiară a clientului.

“Prin acordarea acestor noi facilităţi, CEC Bank vine în sprijinul clienţilor săi, oferind posibilitatea de a obţine o valoare mai mare a creditului sau de a suplimenta creditul contractat iniţial”, a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank, conform comunicatului băncii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0