Citi îl numește pe Ivan Vrhel director general al Citi România

Citi îl numește pe Ivan Vrhel director general al Citi România

Citi a anunțat numirea lui Ivan Vrhel (foto) în poziția de director general al Citi România, păstrându-și în același timp și responsabilitățile curente ca director al diviziei Citi Commercial Bank dedicată clienților intreprinderi mici și mijlocii. În noul său rol, Ivan Vrhel va fi responsabil de elaborarea și implementarea strategiei locale a băncii, precum și de asigurarea unui management eficient al riscurilor și controalelor.

De asemenea, Ivan Vrhel va coordona relațiile băncii cu clienții săi corporativi, cu cei din sectorul public, cu autoritățile de reglementare și cu instituțiile guvernamentale. În poziția de director general, Ivan Vrhel îi va raporta lui Kevin A. Murray, director regional pentru Europa Centrală (Bulgaria, Cehia, Ungaria, România, Slovacia) și CEO al Citi Ungaria.

Ivan Vrhel și-a început cariera în cadrul Citi Cehia în anul 2004 ca Management Associate, unde ulterior a ocupat o serie de poziții de management, iar în anul 2014 s-a mutat în România pentru a prelua rolul de director al diviziei locale Citi Commercial Bank. Ivan Vrhel este absolvent al Universității Caroline din Praga, specializarea studii economice și are o diplomă de masterat în economie, specializarea bănci și piețe de capital, în cadrul aceleași universități.

Cu privire la desemnarea lui Ivan Vrhel în noul rol, Kevin A. Murray, director regional pentru Europa Centrală și CEO al Citi Ungaria, a declarat: ”Citi are o tradiție de peste 20 de ani de leadership în sprijinul clienților instituționali pe piața din România. Ivan aduce în noul său rol o experiență bancară vastă și un istoric impresionant de realizări în cadrul Citi, pentru a-i putea sprijini în continuare pe clienții noștri să își dezvolte companiile, asigurând în același timp consolidarea băncii la nivel local”.

Ivan Vrhel îl înlocuiește pe Tibor Pandi, care, după șapte ani la conducerea Citi România, a preluat rolul de CEO al Citi Thailanda.

Numirea este supusă aprobării autorităților de reglementare și supraveghere competente.

Citi, una dintre cele mai importante bănci globale, deține 200 de milioane de conturi de clienți în peste 160 de țări din întreaga lume. La nivel global, Citi oferă persoanelor fizice, companiilor, guvernelor și instituțiilor o gamă largă de produse și servicii financiare, inclusiv credite și servicii bancare pentru persoane fizice, corporate și investment banking, servicii pentru valori mobiliare și de gestionare a lichidităților precum și soluții de wealth management.

Citi este prezentă în România din anul 1996 și furnizează produse și servicii financiare de înaltă calitate companiilor locale și multinaționale, intreprinderilor mici si mijlocii, instituțiilor guvernamentale și organizațiilor non-profit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0