Clever Taxi are un nou CEO, în persoana lui Andrei Frunză

Clever Taxi are un nou CEO, în persoana lui Andrei Frunză

Clever Taxi anunță o nouă persoană la conducerea companiei, începând din luna septembrie. Mihai Rotaru a decis să renunțe la rolul de CEO al Clever Taxi după exitul de succes din vara trecută si 7 ani de dezvoltare continuă. În ultimii ani, Mihai a reușit să transforme Clever Taxi dintr-o idee în cea mai mare aplicație de chemat taxi din România, cu peste 20.000 de șoferi și peste 1 milion de utilizatori, construită exclusiv cu resurse românești. Mihai Rotaru va rămâne la conducerea companiei până în septembrie 2018 pentru a asigura o tranziție ușoară noului CEO, Andrei Frunză (foto).

Anterior, Andrei Frunză a coordonat din poziția de CEO operațiunile eJobs Group, liderul pieței serviciilor de recrutare online, înregistrând cele mai bune rezultate din istoria companiei. Experiența sa profesională include, de asemenea, poziții de management în proiecte de online payments, digital publishing și marketplaces. Andrei va intra oficial în funcție din septembrie 2018.

„Creșterea constantă de la an la an a poziționat Clever Taxi drept cea mai cunoscută și utilizată aplicație de transport din România, fapt care a condus, ulterior, la unul dintre cele mai mari exituri din piața de mobile locală. Am decis, așadar, să iau o pauză.

Suntem fericiți că l-am găsit pe Andrei după luni de căutări. Sunt mândru de moștenirea pe care o las: o companie lider de piață, cu o valoare de peste 100 de milioane de euro în curse procesate anual și o echipă frumoasă, care a realizat ceva unic. Sunt conștient, de asemenea, de provocările mari pe care echipa trebuie să le depășească în această piață dinamică și concurențială, dar care are un impact major asupra vieților tuturor. Am condus echipa către maturitate și sunt 100% încrezător că va depăși toate performanțele pe care le-am atins până acum”, declară Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Jonas Gumny, COO al grupului ce deține Clever Taxi, Intelligent Apps: „Aș dori să-i mulțumesc lui Mihai și să subliniez că ceea ce a obținut în ultimii ani este excepțional. Ideea lui a schimbat mobilitatea urbană din România, iar compania pe care a construit-o s-a dovedit a fi una dintre cele mai inovatoare și cu cea mai rapidă dezvoltare din grupul nostru. Din momentul în care a devenit parte a familiei mytaxi în vara anului 2017, Mihai a lucrat neobosit pentru ca alinierea Clever Taxi la grupul nostru să fie cât mai lină, motiv pentru care îi suntem extrem de recunoscători. Îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru sprijinul continuu în această perioadă de tranziție, în poate cea mai interesantă etapă din dezvoltarea companiei. Mulțumim, Mihai! În același timp suntem fericiți să-l avem pe Andrei în familie. Suntem încrezători că am găsit succesorul perfect pentru Mihai și suntem siguri că această creștere va continua cu Andrei în conducere”.

Clever Taxi a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata cursei cash sau cu cardul. Cu 1 milion de utilizatori și peste 20.000 de șoferi înregistrați, Clever Taxi a revoluționat mobilitatea urbană din România. Clever Taxi are peste 50 de angajați și este disponibilă în peste 20 de orașe din România.

Începând cu iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărat de grupul Intelligent Apps. Grupul a fost înființat în 2009 și este parte din Daimler Mobility Services. Din același grup face parte și mytaxi (disponibilă în 9 țări din Europa), beat (în Grecia, Preu, Chile și Columbia) și Clever Taxi (România). Tot grupul are 16 milioane de utilizatori în 14 țări și 100 de orașe, Intelligent Apps fiind una dintre cele mai mari companii de transport din Europa.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0