Clienții Allianz-Țiriac pot plăti acum asigurările prin Apple Pay și Google Pay

Clienții Allianz-Țiriac pot plăti acum asigurările prin Apple Pay și Google Pay

Allianz-Țiriac completează suita de metode digitale de plată cu Apple Pay și Google Pay. Astfel, clienții pot efectua acum plăți cu un singur click, în siguranță, fără să mai fie nevoie să introducă datele cardului de fiecare dată când cumpără o asigurare sau când plătesc primele pentru asigurările lor.

Serviciile digitale de plată Apple Pay și Google Pay sunt disponibile atât pentru achiziția produselor de asigurare online, direct de pe site-ul allianztiriac.ro, cât și în aplicația mobilă Allianz Țiriac. 

“Modul în care oamenii cumpără produse financiare se schimbă continuu, iar asigurările nu sunt diferite. Ne bucurăm că putem oferi clienților noștri în permanenţă noi experiențe digitale, obiectivul nostru fiind să venim mereu cu soluții avansate care facilitează satisfacția și confortul acestora”, a declarat Daniela Covăcescu, COO Allianz-Țiriac.

Clienții pot accesa Apple Pay prin Apple Wallet, aplicație preinstalată pe dispozitivele iOS sau prin aplicația Google Pay, pentru Android, ce poate fi descărcată din magazinul de aplicații mobile Play. Procesul de plată este același, singura diferență fiind posibilitatea alegerii acestei noi metode de plată, mai rapidă, înainte de confirmarea tranzacției. În același timp, noile metode digitale de plată se bucură de o securitate sporită. Fiecare tranzacție necesită Face ID, Touch ID sau cod de acces, iar datele cardului nu vor fi stocate.

Noile metode de plată digitale completează inițiativele de simplificare și optimizare a experienței clienților Allianz-Țiriac, precum procese de achiziție mai rapide a asigurărilor de viață, de călătorie, auto și de locuințe, sau serviciul Claims Tracker care permite clienților să monitorizeze oricând stadiul dosarului de daună și să încarce online toate documentele necesare soluționării acestuia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0