Clienţii BRD şi Vodafone pot obţine reduceri la serviciile de Internet

banciBRD – Groupe Societe Generale anunta ca a încheiat cu Vodafone România un parteneriat prin care pune la dispoziţia clienţilor săi companii o serie de beneficii extra-bancare care decurg din utilizarea serviciului de Internet banking BRD@ffice.

Serviciul BRD@ffice le oferă utilizatorilor o procesare optimizată a operaţiunilor şi functionalităţi suplimentare celor de bază. Prelucrarea operaţiunilor are loc în timp real, iar programul tranzacţional este prelungit, tranzacţiile intrabancare putând fi realizate inclusiv în week-end. Toate comisioanele tranzacţiilor efectuate prin BRD@ffice beneficiază de o reducere de 35% în raport cu tariful standard practicat de bancă.

Prin intermediul parteneriatului, clienţii BRD şi Vodafone pot obţine reduceri la serviciile de Internet pe laptop sau tabletă oferite de Vodafone. Pentru a accesa oferta Internet dedicată, utilizatorii BRD@ffice trebuie să folosească aplicaţia de internet banking.

„Dorim să le oferim clienţilor avantaje extrabancare diverse profitând de oportunităţile pe care le identificăm împreună cu partenerii noştri”, a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al departamentului Marketing şi Managementul Produselor din cadrul BRD-Groupe Société Générale, citata intr-un comunicat al bancii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0