CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group

CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group

Firma internațională de avocatură CMS a asistat Agir Global (AGIR HADDECILIK A.Ș.), producător de oțel din Turcia, în achiziția intergrală a Steel Service Center Sidma România SRL, o subsidiară a grupului elen Sidma Group. Achiziția marchează primul pas pe care îl face Agir Global pe piața europeană a oțelului și face parte din strategia mai amplă a companiei de a obține acces la principalele piețe globale ale oțelului. Firma de consultanță Access Business Solutions Srl (Access) a fost principalul consilier pentru întreaga tranzacție, sub directa coordonare a lui Emre Saldirak – Managing Partner.

Tranzacția este supusă aprobării autorităților competente din România.

Agir Global este o companie activă în principal în segmentul de produse plate din oțel și operează un laminor și un centru de servicii siderurgice în Turcia, producând o gamă largă de produse din oțel plat și tablă striată cu model în formă de diamant sau lacrimă.

Agir Global intenționează să facă investițiile necesare în Sidma Romania SRL pentru modernizarea, tehnologizarea și mărirea capacității și își propune să își extindă operațiunile în principal pe piața românească, dar și în întreaga Europă.

Echipa CMS a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A) și i-a inclus pe Rareș Crișmaru (M&A), Claudia Nagy și Oana Chivu (Concurență).

Despre CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu 84 de birouri în 47 de țări din întreaga lume și peste 5.800 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0