Cosmin Samoilă, noul CFO al New Kopel Group

Cosmin Samoilă, noul CFO al New Kopel Group

Începând cu lună martie 2017, Cosmin Samoilă este noul CFO al New Kopel Group. Cosmin are o experienţă de peste 11 ani în zona financiară, atât ca Senior Auditor în Ernst&Young România, departamentul de audit, cât şi în cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde, în calitate de Conducător al Departamentului Controlling, a coordonat toate aspectele financiare ale operaţiunilor din România şi din sud-estul Europei.

Cosmin este Membru Senior al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA) şi are licenţa de expert contabil eliberată de Corpul Experţilor Contabili şi Contabili Autorizaţi din România. A absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe.

“Cred în dezvoltarea continua, unul dintre atributele filosofiei New Kopel Group. Am găsit aici o echipă minunată, colegi care colaborează excelent pentru îndeplinirea obiectivelor Grupului. Este un mediu plin de provocări care te stimulează zilnic să fii un om şi un profesionist mai bun.”, declara Cosmin Samoilă, CFO New Kopel Group. În actuala poziţie, Cosmin Samoilă va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO şi fostul CFO al New Kopel Group.

“Uşile noastre sunt mereu deschise celor care împărtăşesc filosofia Always Yes. Din această perspectivă, Cosmin se integrează perfect aici. Îi doresc multe realizări în noua poziţie”, declara Tal Lahav CEO New Kopel Group.

La începutul anului, New Kopel Group a anunţat o investiţie de peste 20 de milioane de euro în toate diviziile sale precum şi intenția de a cumpăra peste 1.500 de mașini noi în 2017. Unul dintre obiectivele cheie vizează intensificarea activităţii de leasing operațional și de rent a car cu până la 20%. De asemenea, intenția Grupului este de a menţine atenţia acordată clienţilor prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilităţii şi prin oferirea de soluţii customizate, de cea mai bună calitate. New Kopel Group şi-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajaţi prin oferirea unei platforme potrivite creşterii şi dezvoltării lor profesionale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0