Crédit Agricole România lansează Platinum Mastercard, primul card contactless în valute multiple de pe piaţa locală

Crédit Agricole România lansează Platinum Mastercard, primul card contactless în valute multiple de pe piaţa locală

Crédit Agricole Bank România lansează pe piaţa locală primul Platinum Mastercard cu mai multe valute, un card de debit premium de tipul „contactless”, care permite consumatorilor să acceseze simultan conturile în EUR, USD sau Lei, prin debitarea contului respectiv.

Cardul are o taxă de administrare de 5 EUR per lună şi nu presupune taxe suplimentare de conversie valutară, deoarece tranzacţiile vor fi debitate cu prioritate în funcţie de moneda iniţială de plată – EUR, USD sau Lei. Posibilitatea de accesare simultană a trei conturi diferite, transformă Platinum Mastercard într-o opţiune ideală de plată pentru persoanele care călătoresc frecvent.

„Suntem încântaţi de inovaţia pe care o aducem pe piaţa locală, prin lansarea primului Platinum Mastercard cu mai multe valute, din România. Avantajul cheie al acestui card este combinaţia unică de servicii, beneficii şi mobilitate care susţin un anumit stil de viaţă. Astfel, acest card devine un instrument ideal pentru orice persoană care are un stil de viaţă internaţional, de multe ori lucrând şi locuind în ţări diferite, sau care călătoreşte frecvent în străinătate. Acum ei vor putea folosi un singur card, Platinum Mastercard, pentru a plăti direct în EUR, USD sau Lei prin debitarea contului valutar corespunzător „a declarat Luc Beiso, CEO al Crédit Agricole Bank România.

„Lansarea unui card care facilitează şi accelerează plata unei tranzacţii, indiferent de monedă, răspunde aşteptărilor unui număr tot mai mare de consumatori dinamici, pentru a căror nevoi dezvoltăm continuu soluţii de avangardă. Aceasta inovaţie pe piaţa locală subliniază încă o dată dominantă Mastercard pe segmentul cardurilor premium. Colaborarea noastră pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolidează parteneriatul internaţional dintre Mastercard şi Crédit Agricole” a declarat Cosmin Vladimirescu, Director General pentru România, la Mastercard.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, o trăsătură care oferă clienţilor o utilizare facilă şi viteză mai mare pentru finalizarea unei tranzacţii, dar poate fi utilizat şi în mod tradiţional prin introducerea pin-ului.

În plus, pentru a acoperi mai multe din nevoile unei persoane care călătoreşte frecvent, deţinătorul unui cârd Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces şi la alte beneficii, cum ar fi intrarea gratuită în saloanele Mastercard din aeroporturi, asigurare gratuită de călătorie şi asistenta medicală în străinătate şi prin intermediul programului Priceless Cities, la alte oferte exclusive în întreaga lume, oferte unice pentru membrii Mastercard.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0