Credit Europe Bank România anunță câștigătorii campaniei CardAvantaj  „Câștigă dorințe în formă de premii” cu premii în cash-back în valoare de 60.000 de lei

Credit Europe Bank România anunță câștigătorii campaniei CardAvantaj „Câștigă dorințe în formă de premii” cu premii în cash-back în valoare de 60.000 de lei

Credit Europe Bank România anunță rezultatele extragerii pentru cei 51 de câștigători ai campaniei CardAvantaj „Câștigă dorințe în formă de premii”, derulată în perioada 7 iulie – 31 august 2022. În cadrul campaniei, clienții au avut posibilitatea să aplice pentru un card de credit CardAvantaj, calificându-se astfel în marea tombolă pentru a câștiga unul dintre cele 50 de premii în valoare de 1.000 lei bani înapoi pe card, sau marele premiu în valoare de 10.000 lei bani înapoi pe card. 

Câștigătorii au fost felicitați în cadrul unui eveniment special de premiere, în care au avut ocazia să se cunoască, să interacționeze cu echipa CardAvantaj și să împărtășească experiențele lor de shopping de zi cu zi. De asemenea, evenimentul a fost o oportunitate pentru echipa băncii să discute cu participanții despre caracteristicile produselor, ofertele și campaniile de marketing, informații valoroase care vor ajuta la dezvoltarea viitoare a serviciilor bancare oferite de Credit Europe Bank România.  

„Suntem recunoscători tuturor participanților și în special celor care au fost prezenți la frumosul nostru eveniment pentru că ne-au oferit șansa de a-i cunoaște personal și de a învăța din utilizarea zilnică a CardAvantaj. CardAvantaj oferă tuturor deținătorilor oportunitatea de a-și îmbunătăți experiențele de cumpărături, fie că este vorba despre o achizitie zilnică, o cheltuială neașteptată sau un proiect planificat, mai amplu. Felicitări câștigătorilor și tuturor beneficiarilor concursului nostru!”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0