Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V.

Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V.

În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acționarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulți factori și este supus aprobărilor autorităților de reglementare din România și Olanda.

După fuziune, Credit Europe Bank (România) S.A. își va continua activitatea în România ca sucursală a companiei mamă din Olanda.  

Schimbarea organizatorică în cadrul Grupului face parte din revizuirea strategică a Credit Europe Bank în vederea îmbunătățirii operațiunilor sale bazate pe expertiza și resursele comune. Aceasta susține planul băncii de a-și continua activitatea sustenabilă în România și va facilita oferirea de produse fiabile și servicii financiare ușor de utilizat.

Echipa Credit Europe Bank se va asigura de faptul că produsele și serviciile vor putea fi utilizate de către clienți fără întreruperi pe tot parcursul procesului, în timp ce depozitele fiecărui client vor fi în continuare garantate prin sistemul de garantare a depozitelor în vigoare în Uniunea Europeană, care este deja utilizat și în România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0