Creştere de 15% a flotei la ALD AUTOMOTIVE în 2014

ALD AutomotiveALD Automotive, unul dintre principalii jucători de pe piața de leasing operațional din România, a încheiat anul 2014 cu o creștere de 15% a flotei, ajungând la aproximativ 8 400 de autovehicule și consolidându-și astfel poziția pe piață cu o cotă de 17%. La sfârșitul lui 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 30.2 milioane de Euro, potrivit sistemului de raportare al Grupului ALD Automotive.

Portofoliul de clienți ALD Automotive a crescut în 2014, ajungând în prezent la 270 de companii din industrii precum: farma, FMCG, asigurări, IT sau telecom. 80% din flota națională a ALD Automotive este contractată în leasing operațional full service, un segment care a crescut cu 9% anul trecut. Restul de 20% dintre autovehicule sunt administrate în regim de management de flotă. ALD Automotive a investit în achiziționarea a aproape 2 000 de autovehicule, deopotrivă noi și din contracte de vânzare și leaseback.

Anul 2014 a dus de asemenea rezultate semnificative și pentru vânzările de mașini second hand prin intermediul ALD Carmarket, website-ul de licitații ALD Automotive, unde au fost vândute peste 6 000 de autovehicule, de la lansarea platformei, acum 5 ani. Anul trecut, vânzările de autovehicule uzate au crescut cu 9% în comparație cu 2013, ajungând la 1 442 de autovehicule din care 80% au fost vândute online.

Pentru anul 2015, cel de-al 10-lea pentru ALD Automotive pe piața locală, compania estimează continuarea creșterii și se așteaptă ca flota să depășească 9 000 de autovehicule. ALD Automotive va continua colaborarea solidă cu clienții săi oferindu-le consultanță pentru soluții de optimizare a costurilor cu flota auto și servicii noi menite să crească performanța și mobilitatea flotelor.

Raportarea cifrei de afaceri în sistemul Grupului ALD Automotive este bazată pe sistemul contabil internațional.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0