CryptoCoin PRO, compania românească de tranzacționare a monedelor digitale, lansează plata cu cardul online

CryptoCoin PRO, compania românească de tranzacționare a monedelor digitale, lansează plata cu cardul online

CryptoCoin PRO, compania care permite oricui să tranzacționeze criptomonede în siguranță, estimează tranzacții în valoare de peste 20 de milioane de dolari până la finalul acestui an. În 2018, compania își propune o creștere de minimum cinci ori a sumelor tranzacționate.
Pentru a face față acestor tranzacții, de acum permite și plata cu cardul online și tranzacționarea mai multor tipuri de monede virtuale, proiect derulat în parteneriat cu Netopia/mobilPay.
„În ultimele patru luni, am rulat un proiect-pilot, în cadrul căruia am procesat peste 10.000 de tranzacții online cu cardurile de credit și de debit. A fost necesară această perioadă pentru optimizarea proceselor de KYC (cunoașterea clientului) și AML (împotriva spălării banilor), similare cu cele folosite în industria bancară”, a declarat Valentin Socaci (foto), CEO CryptoCoin PRO.
Așadar, plățile cu cardul facilitate prin parteneriatul cu Netopia/mobilPay pot fi făcute în condiții de maximă securitate, atât datorită proceselor KYC și AML, cât și autentificării în doi pași, introdusă săptămâna aceasta.
O altă noutate este că platforma oferă încă șapte monede virtuale pe lângă cele mai cunoscute, Bitcoin și Ether. E vorba de Ethereum Classic, Monero, Litecoin, Dash, Ripple, Bitcoin Cash, IOTA. Astfel, platforma ajunge la nouă monede digitale ce pot fi cumpărate, iar pentru ca întregul proces să fie și mai simplu, în viitorul apropiat va fi disponibilă, pentru tranzacții mai mici, și plata prin SMS.
Deciziile CryptoCoin PRO vin ca urmare a interesului sporit al utilizatorilor pentru monedele alternative. „Dorim să oferim clienților noștri posibilitatea de a tranzacționa nu doar Bitcoin și Ether, ci și alte monede virtuale foarte bine cotate pe piață. În felul acesta, acoperim o cerere din ce în ce mai mare pentru o gamă largă de monede’’, a adăugat Valentin Socaci.
Recent, compania a mai încheiat un parteneriat exclusiv cu agenția imobiliară românească Cityland, specializată în tranzacționarea de proprietăți în ansambluri rezidențiale noi. Clienții vor putea cumpăra în premieră pe piața românească apartamente în Bitcoin, beneficiind de discounturi semnificative din comisionul de schimb valutar.
Preţurile apartamentelor vor fi afișate direct în Bitcoin pe site-ul agenţiei şi vor fi actualizate în timp real. Preţurile în Bitcoin ale proprietăţilor din portofoliul Cityland încep de la patru Bitcoin, echivalentul a circa 55.0000 euro.
Compania CryptoCoin PRO numără nouă specialiști care operează din două puncte de lucru în țară, la Iași și București, și din încă două în Elveția și Canada. Toți traderii trec printr-un proces permanent de optimizare a procedurilor KYC (de cunoaștere a clientului), AML (împotriva spălării de bani) și de Customer Service, pentru ca achiziția, stocarea și vânzarea monedelor digitale să fie efectuate în perfectă siguranță, de fiecare dată.
Crearea unui cont pe platforma cryptocoin.pro este primul pas pentru a putea cumpăra monede virtuale. După înregistrare și verificare, urmează plasarea comenzii, urmată de primirea linkului de plată. Imediat ce se confirmă plata, criptomonedele sunt virate în contul utilizatorului din platforma cryptocoin.pro.
CryptoCoin PRO este o companie românească înființată în anul 2017, specializată în vânzarea şi cumpărarea de Bitcoin şi alte criptomonede. Misiunea CryptoCoin PRO este de a oferi servicii de investiţii de cea mai înaltă calitate, cu securitate avansată.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0