De ce astăzi ar putea fi momentul perfect pentru a te gândi să investești în Ucraina

De ce astăzi ar putea fi momentul perfect pentru a te gândi să investești în Ucraina

Poate fi surprinzător ca o țară care este încă în război să vorbească despre oportunități de afaceri. Totuși, încă de la începutul războiului, Ucraina nu a omis să uimească întreaga lume în cel mai extraordinar mod. A făcut ca o întreagă planetă să privească o amplă desfășurare de curaj, determinare și supraviețuire.

Astăzi, chiar în mijlocul războiului, Ucraina ia prin surprindere mediul de afaceri din lume cu o invitație la oportunități istorice de afaceri, care ar putea fi „cele mai mari oportunități de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial”. (Președintele Volodymyr Zelenskyy)

Și de ce nu te-ai gândi să investești într-o țară care a putut, în cele mai grele vremuri, să-și reformeze sistemul fiscal și să stabilească un cadru legal care să ofere condiții fiabile și foarte atractive pentru angajamentele financiare?

De exemplu, ia în considerare oportunitățile cu un potențial de investiții de 26 de miliarde de dolari în domeniul metalurgiei și al prelucrării metalelor. Ucraina se numără printre țările cu expertiză în procesele metalurgice de înaltă tehnologie și în producția completă a titanului și a produselor care conțin titan. Ucraina deține o cantitate estimată de 6,5 miliarde de tone de rezerve de minereu de fier brut. Există un potențial uriaș pentru piața fierului redus direct și pentru metalurgia verde.

Gânditorii strategici sunt perfect conștienți de faptul că orice criză se va încheia într-o zi – și că nu este niciodată prea devreme pentru a evalua opțiunile și a se pregăti pentru a profita de oportunități. Pentru astfel de minți prevăzătoare, guvernul ucrainean a pregătit un „meniu de investiții”, un site web unic cu sute de proiecte pentru identificarea șanselor și sondarea opțiunilor pentru un angajament comercial profitabil. Participarea la reconstrucția și extinderea economiei ucrainene ar putea fi o contribuție crucială la crearea unui mediu de afaceri sănătos și robust în Europa. Mai multe informații despre „meniul de investiții” din Ucraina și despre climatul favorabil pentru investiții pot fi găsite pe www.advantageukraine.com.

#AdvantageUkraine

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0