De la știința cifrelor la mânuirea penelului: Emil Bituleanu, fost director general la Libra Internet Bank, a lansat o carte autobiografică

De la știința cifrelor la mânuirea penelului: Emil Bituleanu, fost director general la Libra Internet Bank, a lansat o carte autobiografică

Emil Bituleanu, fostul director general al Libra Internet Bank, și-a lansat un volum autobiografic, intitulat „Am avut noroc: O poveste personală de la tinerețe la șefia unei bănci”. Evenimentul de lansare a cărții a avut loc în 8 mai 2024, la Seneca Anticafe.

„Nu am scris această carte pentru a susține că dacă vrei, poți, că totul este posibil dacă îți dorești, că vârsta e doar un număr și alte idei de acest fel, pentru că nu cred în așa ceva. Am scris-o pentru a-mi pune cititorii pe gânduri, asumându-mi riscul de a-i supăra. Cartea se citește ușor, întrucât nu este o carte tehnică. Cu aproximativ 40% conținut autobiografic, mai departe, în 30% povestesc din experiențele de la job, iar în restul de 30% reflecteaz pe diverse teme. Concluziile din această carte nu sunt demonstrabile, ci se bazează doar pe propria experiență”, a declarat Bituleanu.

Am avut noroc” este mai mult decât o simplă carte de business; este o poveste despre viață și succes, spusă din perspectiva unui lider care și-a trăit și împărtășit experiențele timp de peste 60 de ani. În cele șase capitole ale cărții, Emil Bituleanu dezvăluie șase ingrediente esențiale ale succesului în viață și la locul de muncă, oferind cititorilor săi o perspectivă nouă și inspirațională. Evenimentul de lansare a oferit participanților posibilitatea de a se întâlni cu autorul și de a afla mai multe despre povestea din spatele cărții.

Cu o carieră remarcabilă în domeniul bancar, Emil Bituleanu s-a alăturat echipei Libra Internet Bank în 2003, ocupând inițial poziția de director general adjunct, pentru a deveni ulterior director general între anii 2007 și 2023. Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității „Politehnica” din București, Bituleanu și-a început cariera bancară în 1994 și a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul a patru bănci comerciale din România.

„Am avut noroc” promite să fie o lectură captivantă pentru toți cei interesați de succesul personal și profesional.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0