Depozitarul Central distribuie dividende şi dobânzi

Depozitarul Central distribuie dividende şi dobânzi

Pentru persoanele care sunt obişnuite cu bursa, indiferent că investesc în acţiuni sau obligaţiuni, este perioada în care îşi primesc remuneraţia pentru banii plasaţi în astfel de titluri de valoare.

Nuclearelectrica

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 25 iunie 2020 – 25 iunie 2023, distribuie dividende pentru acţionarii Societatea naţională Nuclearelectrica S.A.(simbol SNN). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2019, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,65306302 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 16 iunie 2020.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 25.06.2020.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.
Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

· – prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari;
· – în numerar, la ghişeele bancare ale BRD – GSG S.A. din întreaga ţară.

Transelectrica

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 25 iunie 2020 – 25 iunie 2023, distribuie dividende pentru acţionarii C.N.T.E.E. Transelectrica S.A. (simbol ŢEL). Emitentul va distribui acţionarilor dividende în temeiul HAGOA nr.5/28.04.2020, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,48 lei.
Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 4 iunie 2020.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 25 iunie 2020.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

· – prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari
· – în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale SA din întreaga ţară.

CONPET
Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 25.06.2020 – 25.06.2023, distribuie dividende pentru acţionarii CONPET S.A. (simbol COTE). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2019, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 7,05231147 lei.
Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 11.06.2020.
Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 25.06.2020.
Acţionarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.
Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:
prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari;
în numerar, la ghişeele bancare ale CEC BANK S.A. din întreaga ţară.

International Investment Bank

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 25 iunie 2020, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 11 pentru obligaţiunile emise de INTERNATIONAL INVESTMENT BANK (simbol IIB20).

Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 11, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 102,75 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 3 iunie 2020.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv.

Pentru cei care sunt mai puţin familiarizaţi cu astfel de plasamente, promitem să revenim în curând cu un miniserial care îşi propune să trezească apetitul de investiţii al celor care îşi propun să facă astfel de plasamente, în vederea obţinerii unui câştig.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0