Depozitarul Central va distribui dividende pentru EVERGENT INVESTMENTS S.A.

Depozitarul Central va distribui dividende pentru EVERGENT INVESTMENTS S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 11.06.2021 – 11.06.2024, distribuie dividende pentru acţionarii EVERGENT INVESTMENTS S.A. (simbol EVER). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2020, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acțiune este de 0,043 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 19.05.2021.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 11.06.2021.

Acționarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

  • prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari;
  • în numerar, la ghişeele bancare ale Banca TransilvaniaA. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare și registru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0