-->

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr.5 pentru obligațiunile emise de RAIFFEISEN BANK SA

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr.5 pentru obligațiunile emise de RAIFFEISEN BANK SA

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 19.03.2021, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 5 pentru obligațiunile emise de RAIFFEISEN BANK S.A. (simbol RBRO29). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr.5, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 6925,00 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 26.02.2021.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central, plata se va efectua în contul Participantului respectiv, deschis la banca acestuia de decontare.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceștia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0