Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente plății pentru rambursarea principalului pentru obligațiunile emise de UNICREDIT BANK

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente plății pentru rambursarea principalului pentru obligațiunile emise de UNICREDIT BANK

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 15/07/2022, distribuie sumele de bani aferente rambursării principalului în valoare de 10000LEI/ instrument financiar pentru obligaţiunile emise de UNICREDIT BANK S.A. (simbol UCB22). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24/06/2022.

Obligatarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceștia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare și registru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0