Diana Dragomir şi Asociaţii îşi extinde echipa de Penal şi Litigii

Diana Dragomir şi Asociaţii îşi extinde echipa de Penal şi Litigii

Societatea Civilă de Avocaţi „Diana Dragomir şi Asociaţii îşi măreşte echipa şi recrutează avocaţi, specializaţi în Penal şi Litigii. De asemenea, este disponibil şi un post de secretară.

Diana Dragomir şiAsociaţiioferă servicii integrate de avocatură calificată, orientate spre client, atât pe linie de consultanţă, cât şi pe linie de reprezentare în instanţă. Serviciile integrate sunt oferite la nivelul întregului sistem juridic, de la judecătorii până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Curtea Contituţională şi Curtea de la Strasbourg, precum şi în relaţia cu autorităţile naţionale, în demersuri şi acţiuni privind protejarea şi valorificarea unei extinse arii de drepturi, organizate pe șasedirecţii: CEDOșiConvențiade la Haga; Litigii, inclusivmalpraxis medical; Comercial; Recuperări creanțe;Penalul afacerilor; Avocat de familie.

Cerinţele obligatorii pentru postul de avocat, specializarea Drept Penal sunt ca acesta să fie avocat definitiv; cunoştinţe teoretice şi practice solide de drept penal, experienţă minim 3 ani; cunoştinţe avansate PC; integritate morală, profesionalism, eficienţă, responsabilitate, punctualitate, confidenţialitate şi abilităţi de lucru în echipă; capacitate de gestionare a situaţiilor dificile şi de prioritizare a activităţilor; excelenta cunoaştere a Limbii Române, exprimare coerentă şi corectă, atât verbal, cât şi în scris; disponibilitate program prelungit; cunoaşterea limbii engleze şi franceze la nivel mediu/avansat; nefumător.

Cerinţele pentru postul de avocat – specializarea Litigii sunt: avocat definitiv; cunoştinţe teoretice şi practice solide de drept, experienţă minim 3 ani în instanţe; cunoştinţe avansate PC; integritate morală, profesionalism, eficienţă, responsabilitate, punctualitate, confidenţialitate şi abilităţi de lucru în echipă; capacitate de gestionare a situaţiilor dificile şi de prioritizare a activităţilor; excelenta cunoaştere a limbii române, exprimare coerentă şi corectă, atât verbal, cât şi în scris; disponibilitate program prelungit; cunoaşterea limbii engleze şi franceze la nivel mediu/avansat; nefumător.

Avocaţii interesaţi sunt rugaţi să trimită un C.V. (obligatoriu cu fotografie) însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa: office@avocati-experti.ro până la data de 18 mai 2015. Doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi. Diana Dragomir şi Asociaţiiare o bogată experiențășio profundă cunoașterea ceea ce înseamnă business, instanțenaționaleșiCurtea Europeană de la Strasbourg. Casa de Avocatură este condusă dupa un concept tip “boutique law firm” cu servicii de asistențăjuridică eficiente șipersonalizate, gândite pentru a satisface, în deplină confidențialitate, celemai exigente cerințeale cliențilorsăi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0