Dimana Vlaeva, noul country manager al APS România

Dimana Vlaeva, noul country manager al APS România

APS România anunță numirea Dimanei Vlaeva în poziția de Country Manager. În acest rol, Dimana va stabili noi direcții de business și va coordona operațiunile sucursalei din România. Dimana a acumulat o vastă experiență în roluri asemănatoare, cele mai recente poziții ocupate fiind de Country Manager al iCredit România și Managing Director al DCA România. „Sunt extrem de încântată să preiau acest rol și să duc mai departe rezultatele grozave ale echipei din România. Cred cu tărie că APS este un adevărat trend-setter cu un model de business unic pentru România, ca urmare vizăm consolidarea poziției noastre și planificăm continuarea expansiunii pe plan local, bazându-ne pe expertiza unei echipe cu o experiență remarcabilă în domeniu.”, a declarat Dimana Vlaeva.

Dimana preia coordonarea business-ului local de la Robert Machidon, care a fost numit CEE Regional Director al APS Holding. “Având o experiență profesională de peste 10 ani la nivel european și multe succese de-a lungul timpului, Dimana aduce un aport de cunoștințe solide în industrie și o mare experiență de leadership și strategie, contribuind astfel la planurile de creştere a APS România.”spune Robert Machidon, noul CEE Regional Director al APS Holding.

APS România a fost fondată în anul 2007, devenind rapid unul dintre cei mai activi investitori și manageri ai împrumuturilor performante și neperformante și partener al celor mai mari companii financiare si non-financiare din țară. Cel mai mare jucător din regiune, APS România a contribuit major la succesul european al grupului APS Holding prin performanțele notabile în gestionarea activelor alternative, a investițiilor imobiliare și a recuperării creanțelor financiare.

APS Holding este un important grup financiar din Europa Centrală și de Est, cu sediul principal în Praga, Republica Cehă, și sucursale în România, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Croația, Cipru, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Slovenia și Slovacia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0