Echipa de studenți de la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine – FABIZ, din cadrul Academiei de Studii Economice București, a câștigat etapa națională a competiției „CFA Institute Research Challenge”, organizată de Asociația CFA România

Echipa de studenți de la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine – FABIZ, din cadrul Academiei de Studii Economice București, a câștigat etapa națională a competiției „CFA Institute Research Challenge”, organizată de Asociația CFA România

Transport Trade Services S.A. și Morphosis Capital au fost alături de studenții care au participat în cadrul competiției locale

Asociația CFA România, membră a CFA Institute (SUA) – organizația profesioniștilor din sectorul investițiilor, a organizat în anul universitar 2023 – 2024, etapa națională a competiției „CFA Institute Research Challenge”, eveniment aflat la a 11-a ediție.

Competiția “CFA Institute Research Challenge” a fost câștigată de echipa de studenți de la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine – FABIZ, din cadrul Academiei de Studii Economice București. Studenții Teodora Tricorache, Mara Gebescu, Răzvan Cristian Secui, Ștefan Mărgăritescu și George Lucian Amza, coordonați de profesorul asociat Marius Matei și avându-l ca mentor pe Marian Șerban, CFA – membru al Asociației CFA România, au obținut cel mai bun rezultat după desfășurarea celor două probe ale competiției, raportul scris de analiză și prezentarea concluziilor analizei în fața juriului. 

“Am fost impresionați de nivelul ridicat al analizei, cât și al prezentării la care au participat echipele de studenți înscrise în competiție. Am remarcat de asemenea și capacitatea studenților de a înțelege o companie complexă precum Transport Trade Services. Echipele au lucrat în ultimele cinci luni, realizând o analiză comparabilă cu cea a unui analist financiar profesionist. Am încrederea că mulți dintre studenții participanți pot să contribuie în viitor la dezvoltarea industriei financiare din România și Republica Moldova. Tinând cont de nivelul prezentării lor în cadrul competiției “CFA Institute Research Challenge”, suntem încrezători în noile generații de specialiști”, a declarat Cosmin Paraschiv, CFA – coordonator proiect și membru în Consiliului Director al Asociației CFA România.

Mulțumim companiei Transport Trade Services, simbol bursier TTS, pentru că a acceptat invitația noastră de a fi compania subiect în cadrul competiției “CFA Institute Research Challenge”, ediția a 11-a. Competiția se bazează pe principiile dezvoltării durabile, a armoniei între mediu, economic și social, și ne bucură faptul că atât TTS cât și Morphosis Capital – partenerul oficial al competiției, au luat parte în acest proiect educațional.

Apreciem eforturile celor șapte echipe de studenți înscrise în acest an în competiție, echipe care au reprezentat universități din România și Republica Moldova. Suntem recunoscători profesorilor coordonatori și voluntarilor Asociației CFA România, care și-au dedicat timpul și energia pentru pregătirea studenților și care au contribuit la buna desfășurare a proiectului.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0