Edenred susține educația prin joc și devine partenerul Destiny Park, cel mai mare centru de edutainment din Europa de Est

Edenred susține educația prin joc și devine partenerul Destiny Park, cel mai mare centru de edutainment din Europa de Est

  • Cardurile Edenred Cultural și Edenred Cadou pot fi folosite acum pentru a achita biletul de intrare la Destiny Park.
  • Destiny Park este listat, de asemenea, în platforma Benefit by Edenred.

Edenred, liderul pieței de beneficii extrasalariale din România, susține educația prin joc, dar și timpul petrecut în familie, prin parteneriatul cu Destiny Park, primul parc de edutainment (educație prin joc) din România și cel mai mare din Europa de Est, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Astfel, începând cu luna martie, angajații care beneficiază de carduri Edenred Cultural sau Edenred Cadou vor avea posibilitatea de a le folosi pentru plata biletului de intrare la Destiny Park. Mai mult, Destiny Park a fost listat și în platforma Benefit by Edenred, astfel că angajații care au în pachetul de beneficii extrasalariale acces la platforma Benefit pot găsi în categoriile „Activități culturale”, „Smart experience” și „Cadouri” vouchere cadou ce pot fi folosite la Destiny Park. 

Destiny Park  reprezintă un univers în miniatură, în care copiii pot „deveni” adulți pentru câteva ore, având meserii reale, din domenii precum medicină, industrie alimentară, mass-media, auto, sport sau IT, fiind în același timp plătiți cu magic-bani. Scopul este ca cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilități și nu în ultimul rând, să-ți administrezi veniturile. 

„Sunt sigur că fiecare dintre noi își imagina în copilărie ce înseamnă să fii medic, avocat sau chiar astronaut. Parteneriatul dintre Edenred și Destiny Park reprezintă un mod prin care încurajăm copiii să viseze la meseriile pe care și le doresc și, mai ales, să învețe, prin joc și joacă, ce înseamnă, concret, meseria respectivă. Destiny Park reprezintă un loc în care copiii își pot găsi sau contura anumite talente, astfel că încurajăm părinții care beneficiază de cardurile Cultural sau Cadou, cât și de acces în platforma Benefit by Edenred, să viziteze Destiny Park cu cei mici și să îi ajute să își descopere potențiale vocații, dar și să îi învețe cum este să muncești, să primești un salariu și să îl cheltuiești responsabil. Mai mult, este și o oportunitate de a petrece timp de calitate în familie”, a declarat Codruț Nicolau, Director General Edenred România și Benefit Systems.

 „Ne bucurăm să fim parteneri cu Edenred și credem că împreună, putem transmite tuturor utilizatorilor cardurilor Edenred și Benefit by Edenred ce înseamnă conceptul de edutainment și cât de importantă este pentru copii învățarea prin joc. După doar câteva luni de la deschidere, Destiny Park a devenit deja o atracție pentru părințiii cu copii între 4 și 14 ani, dar și pentru școlile de stat sau cele private. Timp de calitate, învățare, un spațiu inovator și distractiv în care încurajăm dezvoltarea talentelor și abilităților copiilor, așa descriem noi Destiny Park. Ne dorim să avem un impact pozitiv în societate, încurajând creativitatea și libertatea copiilor de a alege și oferindu-le astfel încrederea de a deveni cea mai bună variantă a lor”, a spus Ana-Maria Pascaru, Director Marketing Destiny Park.

Destiny Park este situat în zona Băneasa, la adresa Calea Ion Zăvoi, nr. 8, pe o suprafață de peste 5.000 mp2, iar biletele de intrare variază în funcție de numărul de persoane și de ore petrecute în parc, dar și de zilele săptămânii.  

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0