-->

Element Industrial a atras o finanțare de 23 de milioane de Euro de la Alpha Bank România

Element Industrial a atras o finanțare de 23 de milioane de Euro de la Alpha Bank România

Dezvoltatorul cu capital românesc, Element Industrial, a contractat o finanțare de 23 de milioane de Euro de la Alpha Bank România pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West.

„Linia de finanțare acoperă dezvoltarea primelor două faze ale ELI Park 3 din cadrul hub-ului pe care îl dezvoltăm în zona Buftea -Chitila”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrialadăugând:  „Am traversat o perioadă dificilă cu numeroase provocări având în vedere creșterea costurilor și conflictul de la graniță. Cu toate acestea menținem ritmul de dezvoltare și închiriere, iar încrederea acordată de partenerii noștri, atât chiriași cât și banca finanțatoare ne dau motive să continuăm planurile pentru ELI Park Bucharest North West.”

Prima faza a ELI Park 3, în suprafață de 18.500 a fost livratăîn această primăvară, fiind închiriată integral. La faza a doua, respectiv 30.000 mp, gradul de ocupare a depășit deja 75% și are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs.

Finanțarea ELI Park 3 oferită de Alpha Bank vine în sprijinul planurilor de dezvoltare ale Element Industrial într-o piață foarte competitivă, stimulând prin acest parteneriat pe termen lung extinderea hub-ului ELI Park Bucharest North West. Considerăm valoroasă consolidarea și expansiunea sectorului logistic și răspundem proactiv nevoilor în continuă evoluție ale consumatorilor. Încurajăm clienții corporate să investească în creșterea competitivității lor în piață și în sustenabilitatea pe termen lung a companiilor lor și ne bucurăm să fim parte din acest demers important”, a declarat Periklis Voulgaris, Executive Vice President Wholesale Banking la Alpha Bank România.

Prin proiectele ELI Parks,Element Industrial aredrept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potențialilor chiriași, indiferent de domeniul în care aceștia activează. În acest context, conceptele utilizate în dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate în acomodarea unei game largi de nevoi, atât tehnice cât și operaționale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0