-->

Elian Solutions şi-a dublat profitul în 2016 prin atragerea de noi clienți

Elian Solutions şi-a dublat profitul în 2016 prin atragerea de noi clienți

Elian Solutions, companie cu peste nouă ani de experiență în implementarea soluțiilor ERP (Enterprise Resource Planning), și-a depășit estimările pentru anul 2016 și a înregistrat un profit dublu față de 2015. Compania se poziționează pe primul loc pe linia de New Business prin implementările de Dynamics NAV.

Această creștere s-a datorat atât lărgirii portofoliului cu 23 de clienți noi, cât și optimizării unor procese. Acestea au crescut eficiența echipei și au permis menținerea unor costuri de implementare competitive. Principalele motoare de creștere au fost campaniile de promovare, în special campaniile de call center, activitățile de marketing, dar și recomandările clienților existenți.

„Anul 2016 a fost un an al creșterilor pentru compania noastră, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al expertizei câștigate prin implementarea în domenii noi de activitate. Ne bucură numărul mare de clienți noi proveniți din recomandări, acest tip de feedback pozitiv din partea clienților existenți este o garanție a calității muncii noastre”, declară Iulian Motoi (foto), Managing Partner Elian Solutions.

Domeniile de activitate cu cea mai ridicată cerere de implementare a sistemelor ERP au fost și în 2016 cele de producție și distribuție, care reprezintă 60% din portofoliul Elian Solutions.

Un număr din ce în ce mai ridicat de companii aleg sisteme ERP pentru a avea informații exacte despre situația stocurilor, a creanţelor şi datoriilor, pentru a previziona cash-flow-ul și a urmări producţia și centrele de cost.

Principalele criterii pe baza cărora clienții aleg să implementeze un sistem ERP sunt stabilitatea, siguranța, capacitatea de a gestiona volume mari de date, precum și instrumentele puternice de raportare, gestionabile de către clientul final. În plus, clienții urmăresc și tipul de soluție, preferând soluții internaționale, gestionate prin rețele puternice de parteneri.

„2017 va fi un an al investițiilor și al dezvoltării. Ne propunem să menținem trendul actual de creștere, lansând două noi linii de business, vânzarea de cloud pentru soluția Microsoft Dynamics NAV și vânzarea on-premise a soluției SoftOne ERP”, sustine Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions.

Pentru anul 2017, Elian Solutions estimează o creștere a investițiilor pe piața de business și, implicit, a investițiilor în zona de IT-Software.

Elian Solutions este Microsoft Gold Partner şi implementează sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV, activând pe piață începând cu anul 2008. Printre clienții companiei se numără Producton, Intersnack, Riso Scotti, Fabryo, Tonerfill, Donauland, Total Waste Recycling, Hengl Romania, Zelmer, Braun Avitum, Turck, Romcontrol.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0