-->

Endava anunță extinderea businessului în Polonia

Endava anunță extinderea businessului în Polonia

Endava, furnizorul britanic de servicii tehnologice de ultimă generație, care are 10 centre de livrare în România, dar și o prezență globală cu birouri în Europa Centrală, America Latină,și sedii înRegatul Unit, Statele Unite, Australia și Singapore pentru operațiuni closeto client, anunță extinderea businessului în Polonia.

Cu peste 10.000 de angajați la nivel global, și peste 3000 în România, organizați în echipe inter-disciplinare cu diferite specializări și nivele de experiență, Endava oferă soluții complete, de la idee și strategie până la producție și suport. Compania, cu sediul central la Londra și listată la Bursa de Valori din New York, a redefinit cu succes în ultimele două decenii modul în care oamenii interacționează cu tehnologiafurnizând soluții și platformepentru clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media și Telecomunicații) sau logistică.

În Polonia, datorită abilităților extinse existente pe piața locală,Endava a dezvoltat un centru de excelență Google pentru a-și servi clienții europeni. Acest centru va ajuta alte companii să construiască zone de landing GCP, soluții native cloud de ultimă generație și să-și migreze fluxurile de lucru existente în cloud.Compania are poziții deschise pentru comunitatea IT din Polonia oferind oportunități pentru dezvoltatorii de software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

Compania britanică, un angajator de top în majoritatea locațiilor unde își desfășoară activitatea, a anunțat recent trecerea permanentă la sistemul de lucru hibrid.Acest lucru oferă angajaților săi flexibilitatea de a lucra atât de la  birou, cât și de acasă.La birou, colegii pot experimenta cultura Endava și se pot întâlni pentru activitățile de echipă precum ceremoniile Agile, sesiunile de prezentare pentru colegii noi, programele de învățare și dezvoltare profesională sau momentele în care colaborarea directă este necesară.

„Cererea de tehnologii digitale a crescut exponențial la nivel global, permițându-ne să dezvoltăm noi hub-uri și să atragem noi talente în echipele noastre regionale. Polonia va deveni cu siguranță una dintre piețele de top pentru dezvoltarea noastră pentru că am găsit aici ingineri software foarte talentați și un mare potențial de excelență”, a declarat Claudiu Constantinescu, Regional Manager, Central Europe, Endava.

„Noi, la Endava, am pus mereu accentpe echipele noastre extraordinare, care fac proiecte excelente pentru clienții noștri, și care, la rândul lor, revin la noi pentru a le oferi noi soluții de business. Acest lucru ne permite să creștem și să ne dezvoltăm, ceea ce deschide noi oportunități în companie pentru angajații noștri, să avanseze în carieră și să-și asume noi roluri și responsabilități pe măsură ce ne extindem. Credem că Polonia are foarte mult potențial să fie parte din povestea noastră de succes”,a declarat John Cotterell, Chief Executive Officer, Endava. 

Pe măsură ce Endava se extinde în noi zone geografice, compania continuă să construiască o cultură solidă ghidată de valorile și misiuneasa. Aceste elemente au dus la dezvoltarea continuă a business-ului, oferind oportunități de carieră noi și interesante profesioniștilor IT.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0