PENNY și Academia Națională de Fotbal sprijină tinerii fotbaliști din mediul rural

PENNY și Academia Națională de Fotbal sprijină tinerii fotbaliști din mediul rural

PENNY România a sprijinit organizarea taberei de fotbal pentru copiii din mediul rural, desfășurată de Academia Națională de Fotbal. Evenimentul, care a avut loc între 17 și 20 iunie 2024, a adus împreună 24 de tineri fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. 

Tabăra reprezintă o continuare a parteneriatului de lungă durată dintre PENNY și Federația Română de Fotbal, prin care PENNY este sponsor al tuturor naționalelor de fotbal ale României și furnizor de produse proaspete pentru toate echipele de fotbal aflate sub conducerea Federației Române de Fotbal. 

Tabăra a fost organizată în contextul campaniei de loializare „Hai, România, la PENNY!”, care a avut loc până pe 26 iunie 2024. Clienții PENNY au putut acumula puncte bonus pentru achiziționarea de echipamente și accesorii de suporter la prețuri reduse. Pentru fiecare 20 de lei cheltuiți în magazinele PENNY, clienții au primit 1 punct bonus, iar produsele din promoțiile săptămânale au oferit puncte bonus extra. O parte dintre fondurile obținute din vânzarea acestor produse a fost direcționată către organizarea taberei de fotbal de la Mogoșoaia, baza de antrenament a echipei naționale, oferind celor 24 de copii din mediul rural șansa de a experimenta lumea fotbalului.

Ne bucură succesul primei ediții a taberei de vară organizată de Academia Națională de Fotbal pentru copiii talentați din mediul rural. În aceste patru zile, cei 24 de copii au trăit o experiență de neuitat: au sărbătorit victoria istorică a meciului România – Ucraina, au participat la antrenamente susținute de antrenori experimentați și au avut un turneu de fotbal, unde au fost premiați pentru tehnică, empatie, curaj și spirit de echipă. Suntem mândri să sprijinim acest proiect și să le oferim copiilor din mediul rural șansa de a-și atinge potențialul maxim”, a declarat Mirela Piticaș, Advertising Manager, PENNY România.

Prima zi a taberei a fost una memorabilă pentru tinerii fotbaliști. Au avut ocazia să se bucure de victoria Echipei Naționale împotriva Ucrainei, un moment istoric care a stârnit entuziasm și emoție în rândul copiilor. Programul taberei a inclus antrenamente conduse de antrenorii Academiei Naționale de Fotbal, precum și ateliere educaționale și de dezvoltare personală. Participanții au avut ocazia să învețe tehnici noi și să își dezvolte abilitățile într-un mediu specializat. 

Kevin din CSS Dumbrăvița, unul dintre participanți, a  povestit despre tabără: „A fost cea mai tare experiență din viața mea! Am învățat atât de multe despre fotbal și despre mine. Am cunoscut copii minunați și am trăit momente de neuitat. Victoria Echipei Naționale ne-a dat aripi și ne-a făcut să credem în visurile noastre. Vreau să le mulțumesc antrenorilor și organizatorilor pentru această oportunitate și sper să mai pot participa și la alte tabere.

Prin această inițiativă, PENNY și Federația Română de Fotbal își reafirmă angajamentul de a susține dezvoltarea fotbalului și de a le oferi copiilor din mediul rural șansa de a-și explora și valorifica talentul în acest sport.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0