eToro, în parteneriat cu X pentru a aduce pe platformă un conținut de educație financiară fiabil și ușor de înțeles

eToro, în parteneriat cu X pentru a aduce pe platformă un conținut de educație financiară fiabil și ușor de înțeles

Platforma de tranzacționare și investiții eToro anunță astăzi un parteneriat cu X pentru a publica conținut de educație financiară pe X, de la evenimente livestream și accesare de conținut video la cerere până la conținut audio în Spaces. 

eToro și X își unesc forțele pentru a aduce pe platformă conținut precis și accesibil despre investiții prin intermediul videoclipurilor, postărilor și Spaces. Programul va fi implementat în Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și SUA. Acest conținut oferit de experți va fi disponibil pentru toți utilizatorii X și va reuni analiști și lideri de opinie din comunitatea de investitori pentru a împărtăși perspective și analize, pentru a discuta subiecte în tendințe și știri de ultimă oră, precum și pentru a explica fundamentele investițiilor live pe X.

Acest parteneriat vine în completarea acordului reînnoit pentru sponsorizarea funcției Cashtag în timp real a X, care oferă grafice și date de la TradingView pentru o gamă largă de acțiuni, criptomonede și alte active, alături de posibilitatea de a investi cu eToro.  

Linda Yaccarino, CEO al X, a comentat: „Aducerea Academiei eToro pe X este o dovadă a forței parteneriatului pe care l-am construit împreună și a creșterii continue a conversației despre investiții financiare pe X. Succesul continuu al colaborării noastre va aduce mai mult conținut video de înaltă calitate pe platforma, bazându-se pe inovația noastră în jurul cashtag-urilor și a noilor funcții.”

În 2023, peste 1,4 miliarde de postări pe X au făcut referire la subiecte precum tranzacționare sau investiții, ceea ce reprezintă o creștere de 54% de la un an la altul. SUA, deși vine cu cifre semnificative, cu cele peste 342 de milioane de postări, reprezintă totuși sub un sfert (24%) din conversația globală în 2023.

Yoni Assia, co-fondator și CEO al eToro, a declarat: „Credem că există putere în cunoștințele împărtășite. Acesta este motivul pentru care am creat o platformă de investiții sociale și colaborative și pentru care acordăm prioritate educației financiare prin intermediul Academiei eToro. Fiind colaboratori pe termen lung cu X, suntem încântați să ne extindem parteneriatul pentru a oferi mai multe oportunități de educație financiară și de împărtășire a cunoștințelor de investiții pe X.

„Știm că un număr tot mai mare de oameni apelează la social media pentru conținut financiar accesibil și relevant. Aceasta oferă un forum pentru mulți dintre cei care au fost excluși de canalele mai tradiționale. Parteneriatul cu X ne va permite să oferim cele mai bune programe de educație financiară unui public global. „

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0