Experienţe culinare de 5 stele asezonate cu oameni de succes

Experienţe culinare de 5 stele asezonate cu oameni de succes

dragos panaitLa doar 28 de ani, antreprenorul Dragoş Panait conduce două restaurante de premium şi casual dining din Capitală, acesta având la bază experienţe din business-uri de succes la care a luat parte în ţări precum SUA şi Austria.

Restaurantul de 5 stele a fost lansat pe piaţă, anul acesta, ca un club al oamenilor de afaceri. Aici, antreprenori şi manageri de top se întâlnesc săptămânal, în cadrul unor seri de degustare, pentru a discuta noi oportunităţi de business.

„Organizăm acest tip de evenimente după ce tot mai mulţi oameni de afaceri ne-au mărturisit că şi-ar dori să aibă un loc unde să se simtă în largul lor când se întâlnesc. Vrem ca The Beef Club să fie prima opţiune pentru cei care ştiu ce înseamnă cu adevărat premium dining”, a declarat Dragoş Panait, proprietarul The Beef Club.

Organizatorii au denumit întâlnirile Exclusive Dining Events, iar intrarea se face doar pe bază de invitaţie. La evenimente, oaspeţii sunt întâmpinaţi cu 7 preparate culinare premium, gătite sub coordonarea unui Chef cu stele Michelin.

Seria evenimentelor a debutat în luna octombrie şi l-a avut gazdă pe Chef Bjorn van der Horst, bucătarul cu stele Michelin care a transformat restaurante din Londra, Paris, Monte Carlo, New York şi Maldive în loca’ii recunoscute pe plan mondial.

Dragoş Panait estimează că restaurantul se va afla anul viitor în topul preferinţelor amatorilor de premium dining.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0