FINMEDIA a decernat premiile celei de a XIV-a ediție a Galei Avocați de Top

FINMEDIA a decernat premiile celei de a XIV-a ediție a Galei Avocați de Top

                  Gala Premiilor Avocați de Top, aflată la a 14-a ediție, organizată de Finmedia și revista Piața Financiară, a avut loc pe 9 iulie la Ramada North Hotel, într-o atmosferă plăcută, de sărbătoare pentru participanții la acest eveniment care a premiat excelența și a onorat strălucirea și performanța realizărilor avocaților de business.

Premiile Avocați de Top, unele dintre cele mai importante premii juridice din România, recompensează pe cei mai buni reprezentanți ai comunității juridice din avocatura de business și recunosc contribuțiile remarcabile ale profesioniștilor din domeniul juridic, firmelor și echipelor care modelează peisajul dreptului.

Bucurându-se de prezența elitei avocaților de business, reprezentanți ai celor mai recunoscute firme de avocatură din România, Gala Avocați de Top a premiat prefesioniștii care au strălucit în piață prin expertiza, rezultatele și performanțele lor în domeniile atât de importante ale acestei profesii liberale, în anul care a trecut.

La această a 14-a ediție, s-au acordat și premii speciale unor firme de avocatură de business pentru deosebita lor activitate pe această piață extrem de concurențială.

În deschiderea Galei au vorbit invitați speciali, despre experiența lor și provocările meseriei de avocat de business în aceste vremuri schimbătoare: domnul avocat Daniel Fenechiu, vicepreședintele UNBR și prodecan al Baroului București, cu o experiență de 23 de ani ca avocat și doamna Mara Miclea, Clinical Psychologist and Psychotherapist.

A urmat ceremonia de premiere, domnul Mihai Săndoiu, directorul general al Finmedia, oferind trofeele premianților Galei.

            „Premiile Galei AVOCAȚI DE TOP, ajunsă la a 14-a ediție, recunosc excelența, inovația și implicarea remarcabilă în activitatea juridică a avocaților de business, ca și a firmelor de avocatură de business.

           Câștigătorii din acest an au fost desemnați de redacția noastră, în urma unui proces riguros de analiză a activității din 2023, pe baza comunicatelor de presă și a calificativelor și premiilor obținute în diverse publicații internaționale de profil. Principalele criterii au inclus inovația, excelența, contribuțiile remarcabile ale avocaților în ariile lor de practică.

           Ne bucurăm să avem la această gală avocați care fac parte din elita avocaturii de business, recunoscuți și apreciați nu numai la nivel național, ci și la nivel regional.

           Vă mulțumim că sunteți alături de noi și o să încep, cu permisiunea dvs., acordarea premiilor AVOCAȚI DE TOP”, a spus Mihai Săndoiu. 

                    Premiile AVOCAȚI DE TOP

 •  Mariana Signeanu, Partner, Bulboacă & Asociații, pentru aria Banking & Finance
 • Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu & Asociații, pentru aria Banking & Finance
 • Luisiana Dobrinescu, Partener Fondator, Dobrinescu Dobrev, pentru aria Drept Fiscal/Taxe și Impozite
 • Alexandru Terța, Partner, Mușat & Asociații, pentru aria Drept Penal / Dreptul Penal al Afacerilor
 • Andrada Bulgaru, Partner, Bulboacă & Asociații, pentru aria Dreptul muncii
 • Mihai Anghel, Partner, Țuca Zbârcea & Asociații, pentru aria Dreptul Muncii
 • Cătălin Micu, Partener, ZRVP, pentru aria Dreptul muncii
 • Andrei Ormenean, Partner, Mușat & Asociații, pentru aria Energie si Resurse Naturale
 • Mioara Grecu, Senior Associate, Biriș Goran, pentru aria Litigii
 • Iuliana Iacob, Partner, Mușat & Asociații, pentru aria Litigii și Arbitraj
 • Ana Popa, Managing Associate, Țuca Zbârcea & Asociații, pentru aria Litigii
 • Anca Simeria, Partener, Popescu si Asociații, pentru aria M&A
 • Loredana CHIȚU, Partener, Head of Capital Markets, Dentons pentru aria Piața de Capital
 • Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS, pentru aria Proprietate Intelectuală
 • Dana Barbu Blaer, Managing Associate, Țuca Zbârcea & Asociații, pentru aria Proprietate Intelectuală
 • Radu Jianu, Senior Associate, Biriș Goran, pentru aria Real Estate
 • Mădălina Trifan, Counsel, Mușat & Asociații, pentru aria Drept Imobiliar
 • Roxana Roman Dudău, Partner, Wolf Theis, pentru aria Real Estate             
 • Adrian Șandru, Partener, ȘANDRU Avocați, pentru aria White Collar Crimeâ

    Premiile speciale

 •  Popescu & Asociații SPARL, Premiul special „Best in Business Law Women Empowerement”, o recunoaștere a modului în care este încurajat leadership-ul feminin în cadrul firmei, a promovării egalității de șanse, susținerea în carieră și sprijinul pentru dezvoltarea femeilor în profesia juridică prin determinarea de a le oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal pentru a le permite astfel să se dedice carierei.
 • Baciu Partners, Premiul special „Experți în reglementarea jocurilor de noroc din România”, acordat firmei Baciu Partnerscare valorifică experiența vastă a partenerilor săi în sectorul jocurilor de noroc pentru a se ocupa de întregul spectru de licențiere, conformitate, aplicare și operațiuni de afaceri.
 • Bulboacă şi Asociaţii, Premiul special „Legal Powerhouse în finanţări” acordat pentru asumarea mentalităţii de tipul băncilor de investiţii prin care aduce un aport consistent şi spectaculos în industrii cheie, strategice, prin congruenţa dintre expertiza amplă juridică şi latura profundă al know-how-ului de business.
 • Baciu Partners, BACIU BENDE IP SRL, Premiul special „Cea mai distinsă și apreciată practică de Proprietate Intelectuală din România”, cele două partenere, Ana-Maria Baciu, un avocat experimentat în domeniul proprietății intelectuale și reglementării, cu o carieră remarcabilă de 20 de ani și un avocat european în mărci comerciale și design, și Andreea Bende, un profesionist cu mare experiență în domeniul proprietății intelectuale, fiind recunoscute de curând de Managing IP drept Trade Mark Stars.

       Premiile de excelență

 •  Biriș Goran SPARL, Premiul de excelență „Expertiză în Consiliere Fiscală, pentru una dintre cele mai bune echipe de consiliere fiscală din România, oferind consultanță fiscală și juridică clienților din sectoarele cosmetice, energetice, farmaceutice, bancare, imobiliare și pariuri. Partenerul fondator și șef de echipă Gabriel Biriș are o experiență îndelungată pe piață și este membru al Grupului de experți în domeniul TVA al Comisiei Europene.
 • Mușat & Asociații, Premiul de excelență „Casa de avocatură a anului în domeniul sănătății”, oferit societății de avocatură care a câștigat premiul Romania Firm of the Year la gala LMG Life Sciences EMEA Awards (Londra, 16 mai 2024), ca o recunoaștere internațională a rezultatelor excepționale obținute în proiecte de referință din sectorul farmaceutic și medical.
 • Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, Premiul de excelență „Firma Anului în România în domeniul dreptului proprietății intelectuale”, care se mândrește cu o practică puternică de Proprietate Intelectuală, susținută de resursele și capacitățile unei firme de avocatură cu servicii complete. Departamentul a fost recunoscut de mulți ani ca lider în domeniul litigiilor privind brevetele și mărcile înregistrate de World Trademark Review, Managing Intellectual Property, IAM Patent 1000 și IP Stars.
 • Țuca Zbârcea & Asociații, Premiul de excelență „Cea mai bine cotată casă de avocatură din România”, oferit societății de avocatură care conduce clasamentul firmelor de avocatură din România în ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, având cele mai multe locuri fruntașe în ariile de practică supuse analizei, iar nu mai puțin de trei dintre Partenerii firmei sunt incluși în elita Legal 500 „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0