Firme româneşti la Târgul Internaţional și Congresul Power-Gen Europe – 2013

Opt societăți comerciale românești au participat la Târgul Internaţional și Congresul Power-Gen Europe – 2013, care s-a desfășurat în perioada 4-6 iunie a.c la Viena, Austria.

In cadrul pavilionului național al României, organizat de Ministerul Economiei, în colaborare cu Federația Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini (FEPA-CM) au expus companii din domeniu, unele dintre acestea cu tradiție în industria de profil din țara noastră: UZINSIDER TECHNO S.A. București, GRIRO SA București, Beta SA Buzău, AM Grup SRL Bistrița, RETRASIB SA Sibiu, Q POWER SRL Sibiu, Confind SRL Câmpina și UMEB SA București. Totodată, au participat cu standuri proprii General Turbo SA Bucuresti, RAAL SA Bistrița și Ambasada României la Viena.

Prin participarea la târg, companiile românești au urmărit consolidarea relațiilor cu partenerii austrieci și din alte țări europene, identificarea unor noi posibilități de colaborare, care să permită continuarea tendinței ascendente a exporturilor, precum și realizarea de contacte cu furnizorii de tehnologii performante în domeniu, în contextul în care sectorul energetic din România are nevoie de utilaje și tehnologii moderne care să asigure randamente sporite, în paralel cu respectarea celor mai înalte standarde de mediu. În cadrul Congresului au fost abordate teme de actualitate din sectorul energetic, precum: „Strategii pentru industria energetică europeană”, „Căi de reducere a emisiilor de carbon”, „Noi tehnologii în domeniul turbinelor pe gaz”, „Termocentrale și Centrale nuclearo-electrice”, „Automatizări și sisteme electronice pentru procesele de generare”, „Sisteme de operare, întreținere, modernizare și optimizare în domeniul energetic” și „Sisteme de integrare, metode de stocare a energiei”. La Târgul Internaţional Power-Gen Europe – 2013 au expus peste 600 de companii cu activitate în domeniile energetic și conexe, în complexul expozițional Messe Viena.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0