Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețeleide sucursale CEC Bank

Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețeleide sucursale CEC Bank

Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețeleide sucursale CEC Bank, poziție din care va coordona cea mai mare rețea teritorială bancară din România, care include peste 1.000 de unități. Gabriel Pralea are peste 17 ani de experiență în sistemul bancar și a ocupat diferite funcții de conducere în bănci de top din România – BCR și Unicredit.

„CEC Bank a demarat anul trecut un amplu proces de transformare și modernizare a băncii. În continuare, rețeaua noastră teritorială joacă un rol esențial în strategia de dezvoltare a CEC Bank. Avem nevoie de noi aptitudini și de o nouă abordare, de îmbunătățirea experienței clienților, de eficientizare, pentru a putea capitaliza pe avantajul pe care ni-l dă această prezență teritorială”, a declarat Bogdan Neacșu (foto), Director General CEC Bank. CEC Bank are cea mai extinsă rețea teritorială din România, cu peste 1.000 de unități bancare, fiind singura bancă cu o prezență importantă în mediul rural și urban mic. CEC Bank este prezentă în 769 localități, din care circa 60% sunt în mediul rural.

Gabriel Pralea a lucrat timp de 10 ani în cadrul BCR, ultima poziție ocupată, înainte de a se alătura echipei CEC Bank, fiind cea de Director Executiv Zonal în cadrul Direcției Rețea BCR. În perioada 2003-2010, Gabriel a ocupat diferite pozițiiîn cadrul Unicredit Bank România. Gabriel Pralea a absolvit în 2002 Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0