Garanti Bank instalează POS-uri în toate Orange Shop-urile din România

Garanti Bank instalează POS-uri în toate Orange Shop-urile din România

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a semnat un parteneriat cu Orange România, lider național pe piața de telecomunicații mobile, prin intermediul căruia banca a instalat POS-uri în Orange Shop-urile din întreaga țară.
Acest parteneriat va permite clienților Garanti Bank, posesori de Bonus Card, să achiziționeze produse din Orange Shop-uri în șase rate fără dobândă și cu un bonus de 0,5%.
“Atât noi cât și Orange avem o prezență bine stabilită pe piața locală, iar acest nou parteneriat vine ca o continuare a strategiei Garanti Bank de a deservi cât mai bine clienții noștri. Suntem încrezători că acest nou parteneriat va aduce plus valoare clienților Garanti Bank care vor putea beneficia de acum încolo de noile servicii disponibile în Orange Shop-uri”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.
Bonus Card este un produs unic în România și unul dintre cele mai complexe instrumente de plată de pe piață, atât pentru posesorii de carduri, cât și pentru comercianți. Clienții acumulează bonusuri atunci când efectuează o tranzacție prin intermediul cardului, în țară, dar și în străinătate. Bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru a face cumpărături gratuite în magazinele partenere. Mai mult, Bonus Cardul oferă clienților posibilitatea de a face și plăți în rate, fără dobândă.
Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).
Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0