Garanti BBVA România lansează Domnul Weekend, o campanie cu extra bonusuri pentru posesorii de Bonus Card, pentru a încuraja cumpărăturile de weekend

Garanti BBVA România lansează Domnul Weekend, o campanie cu extra bonusuri pentru posesorii de Bonus Card, pentru a încuraja cumpărăturile de weekend

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, lansează Domnul Weekend, o nouă campanie menită să încurajeze posesorii de Bonus Card să se bucure de avantajele cumpărăturilor în weekend. Din 30 aprilie, toți clienții Garanti BBVA care folosesc Bonus Card pentru achiziții în zilele de sâmbătă și duminică vor primi bonus suplimentar de până la 10% în magazinele și pe site-urile de cumpărături online selectate.

Garanti BBVA își propune să aducă un plus de valoare experienței actuale de cumpărături ale clienților, prin stimulente consistente și o platformă de comunicare atractivă.

Campania de beneficii pentru clienții Bonus Card, prezentată cu ajutorul personajului fictiv central Domnul Weekend – interpretat de actorul Adrian Nicolae, se va desfășura în fiecare weekend până pe 10 iulie.  Primul videoclip din serie a fost lansat vineri, 22 aprilie, pe bonuscard.ro și pe platformele de social media ale băncii. Pe parcursul campaniei, Garanti BBVA și partenerii săi vor oferi bonusuri suplimentare pentru achiziții din categoriile: casă, design și decorațiuni, modă, bijuterii, electronice și electrocasnice, jucării și turism.

„Bonus Card este unul dintre produsele de top Garanti BBVA și a adus o mulțime de beneficii clienților noștri fideli, încă de la lansarea sa în 2007. Iar ofertele noastre continuă. Lansăm campania Domnul Weekend pentru a încuraja românii să profite la maximum de weekenduri, cu ajutorul stimulentelor Bonus Card. Suntem bucuroși să dezvoltăm acest proiect alături de parteneri puternici și cunoscuți din diverse domenii și să putem oferi clienților noștribonusuri substanțiale la diverse achiziții, fie că este vorba de cumpărături specifice sărbătorilor, haine, jucării sau electrocasnice. Am încredere că Domnul Weekend va fi un succes și sper ca mulți dintre voi să profitați de campanie și să descoperiți o multitudine de oferte atractive”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti BBVA.

Beneficiile suplimentare pentru clienții Garanti BBVA vor fi promovate într-o serie de șapte episoade video, de tip sitcom, cu Domnul Weekend drept purtător de cuvânt, care explică într-un mod unic bonusurile și categoriile de parteneri. Pentru a crește gradul de cunoaștere a platformei de comunicare, o campanie media de amploare se va desfășura pe mai multe canalede social media precum Facebook, YouTube și TikTok, dar și la radio și în agențiile Garanti BBVA, toate detaliile și conținutul fiind disponibile pe bonuscard.ro

Bonus Card este primul card de credit de tip multibrand pe bază de cip din România. Clienții îl pot folosi pentru a cumpăra orice au nevoie de la oricare comerciant din România sau din străinătate care are sigla MasterCard. Beneficiile Cardului Bonus sunt disponibile în peste 6.000 de magazine partenere online și offline.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0