Garanti Credite Ipotecare lansează un site interactiv

Garanti Credite Ipotecare - websiteGaranti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, anunţă lansarea unui website interactiv, unde clienţii au acces direct la ofertele companiei şi la aplicaţii inteligente menite să le faciliteze interacţiunea.

Noul website este accesibil la www.garanti-ipotecare.ro şi se înscrie în strategia companiei de a fi cât mai aproape de clienţii săi, astfel încât să le poată oferi servicii şi produse cât mai adaptate nevoilor acestora. În acest sens, platforma nou lansată pune la dispoziţia tuturor celor care doresc să aplice pentru un credit ipotecar o serie de aplicaţii care simplifică procesul de interacţiune cu compania.

Una dintre aceste aplicaţii este Calculatorul de Credit, un instrument complex care permite calcularea automată a ratelor pe care un potenţial client le-ar plăti în diverse condiţii de contractare a unui credit. Clienţii pot aplica direct pentru un credit, urmând apoi să fie contactaţi de către un consultant Garanti Credite Ipotecare, în maximum două zile lucrătoare.

O altă facilitate o reprezintă accesul la zona Platformă Online Client, unde clienţii companiei îşi pot verifica permanent situaţia financiară a contractului de credit.

„Garanti Credite Ipotecare se aliniază strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse şi servicii. Era deci firesc ca şi prezenţa online a companiei să faciliteze accesul clienţilor şi potenţialilor clienţi la oferte dedicate, astfel încât interacţiunea cu aceştia să crească şi la fel şi gradul lor de satisfacţie cu privire la serviciile companiei”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0