Garanti lanseaza o aplicatie de mobil pentru accesul la credite

banci3Garanti Credite de Consum și Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, anunta lansarea Credit Comod, prima aplicație pentru mobil a unei instituții financiare nebancare din România, care facilitează accesul clienților la credite, în mod direct, prin intermediul telefoanelor lor mobile.

Lansarea aplicației Credit Comod se înscrie în strategia companiilor de a fi cât mai aproape de clienții lor, astfel încât să le poată oferi servicii și produse cât mai adaptate nevoilor acestora.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe App Store pentru platforma iOS, Google Play pentru Android și Windows Phone Store pentru Windows, prin căutarea „Credit Comod”.

De asemenea, aplicația poate fi descărcată gratuit de pe site-ul Garanti Credite de Consum, www.garanticreditedeconsum.ro, și de pe noul site al Garanti Credite Ipotecare, www.garanti-ipotecare.ro, utilizând un cod QR. Când o persoană scanează codul QR cu telefonul mobil, aplicația detectează automat sistemul de operare și direcționează utilizatorul către magazinul online dedicat.

Odată descărcată, aplicația permite utilizatorilor de telefonie mobilă să selecteze tipul de credit de care sunt interesați și să calculeze rata lunară în funcție de suma aleasă și perioada de rambursare.

Utilizatorii pot aplica pentru un împrumut prin completarea unui formular care este trimis, în mod automat, către compania corespunzătoare, după care vor fi contactați în cel mult două zile lucrătoare. Pentru orice alte detalii, aplicația direcționează utilizatorii către departamentele de Relații cu Clienții, prin apel telefonic sau e-mail.

„Am dezvoltat aplicația Credit Comod, prima de acest fel de pe piață, pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri. Știm cu toții că, în zilele noastre, viața este agitată și toată lumea trebuie să acționeze rapid. Credit Comod permite utilizatorilor de telefonie mobilă să calculeze și să aplice instant pentru un credit”, spune Bogdan Dobre, director general al Garanti Credite de Consum și Garanti Credite Ipotecare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0