Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu  SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu SIXT Group România pentru a pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice din piața locală o gamă diversă de servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operațional și management de flotă pentru autoturisme și vehicule comerciale de până la 3,5 tone.

Prin acest acord, Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au ales SIXT Group România ca partener de mobilitate pentru a răspunde nevoilor clienților corporate și retail ai băncii și ale partenerilor săi. 

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank România de a continua să se concentreze pe serviciile bancare și, în același timp, de a-și lărgi gama de produse cu soluții de mobilitate operațională pentru clienții săi.

Prin acest parteneriat strategic, Raiffeisen și SIXT își propun să faciliteze accesul la serviciile de mobilitate atât companiilor, cât și persoanelor fizice din piața românească.

”Suntem onorați să fim parte din acest parteneriat strategic cu SIXT Group România, companie de top în domeniul leasingului operațional pe piața românească, și să le putem recomanda clienților noștri corporate cele mai bune și eficiente soluții de mobilitate. Parteneriatul ne consolidează poziția de facilitator în tranziția către o comunitate de business sustenabilă, în timp ce ne continuăm misiunea de a oferi clienților noștri întreaga gamă de produse de finanțare potrivită nevoilor lor” spune Cristian Sporiș, Vicepreședinte Corporații, Raiffeisen Bank România.  

”Parteneriatul cu SIXT Group România a fost conceput în urma identificării unor nevoi evidente, rezultate în urma discuțiilor cu clienții noștri, în căutare de soluții integrate pentru gestionarea flotei lor auto. În această privință, pe lângă închiriere, includerea unui spectru complet de servicii aferente utilizării vehiculelor, reprezintă un beneficiu major. Parteneriatul cu SIXT Group România ne va oferi acces la noi resurse și expertiză. Vom construi împreună cu partenerii noștri o viziune clară  care sa asigure accesul clienților din cadrul Grupului Raiffeisen, existenți și potențiali, la servicii de leasing operațional și management de flotă de cea mai bună calitate, flexibile și personalizate. Această asociere reprezintă totodată un reper important al strategiei noastre de creștere și consolidare, prin oferirea unei palete complete de servicii de finanțare, la care adăugăm și leasingul operațional” spune Radu Ciocoiu, Director General, Raiffeisen Leasing. 

„SIXT Group România semnează cu entuziasm acest acord cu Raiffeisen Group, prin care vom oferi servicii de rent a car și de mobilitate operațională  unei palete și mai largi de clienți. Prin acest parteneriat ne propunem să oferim și către clienții din segmentele Corporate și Retail ai Raiffeisen Group o gamă completă de servicii de mobilitate, precum și să contribuim la sprijinirea tranziției pieței românești către soluții de mobilitate operațională” spune Tal Lahav, CEO, SIXT Group România

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0