GTS Telecom: Interes crescut pentru personalizarea serviciilor cloud

GTS Telecom: Interes crescut pentru personalizarea serviciilor cloud

Pe fondul digitalizării accentuate, companiile din România alocă bugete superioare soluțiilor personalizate de stocare și securizare a datelor în cloud. Performanțele superioare motivează clienții să opteze pentru migrarea serverelor on-premises către soluții cloud. GTS Telecom, principalul furnizor de soluții de tip Public Cloud din România, investește constant în dezvoltarea capacității centrelor sale de date din București și Cluj-Napoca. Ce sunt soluțiile personalizate și cum o alegi pe cea potrivită afacerii tale? La aceste întrebări vor răspunde specialiștii GTS Telecom într-un webinar gratuit, pe 29 martie, de la ora 11 AM. Am profitat de ocazie și l-am rugat pe Sorin Drăghici, director comercial GTS Telecom, să ne spună mai multe despre viziunea GTS în legătură cu soluțiile cloud și importanța acestora pentru mediul de business.

Azi, în întreaga lume, companiile produc și gestionează volume impresionante de date. În centrele de date GTS cantitatea de date stocate s-a triplat în ultimii doi ani. Calitatea și modul în care sunt utilizate datele pot influența decisiv succesul unei afaceri.

Sorin Drăghici crede că orice plan de business trebuie să pună accent pe componenta IT. „Serviciile cloud permit atingerea obiectivelor în fiecare etapă de dezvoltare. De aici și nevoia de soluții personalizate. Orice manager sau antreprenor evaluează nevoile și specificul datelor generate și operate. Ulterior, decide asupra resurselor necesare pentru stocare, operare și securizare. Nu în ultimul rând, e nevoie de proiecții constante despre evoluții și nevoi viitoare, pentru a lua cele mai bune măsuri, în momentul potrivit”.

Cloud-ul oferă o flexibilitate majoră în gestionarea unui activ cheie: datele

Cloud-ul oferă  multe beneficii, inaccesibile altfel unei companii la început de drum sau în curs de dezvoltare. „Cloud-ul este o soluție scalabilă, foarte sigură și cea mai eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor hardware. Cloud-ul GTS oferă resurse de calcul și stocare, servicii de protecție a datelor, respectând toate recomandările de securitate cibernetică, iar legăturile dintre aceste elemente sunt asigurate de servicii de rețea, internet și VPN sigure și de înaltă viteză”, arată Sorin Drăghici. De aici derivă capacitatea GTS de a-și asista clienții cu resursele necesare dezvoltării, în etape diferite. Cloud-ul GTS este în continuă expansiune, iar prin performanța dovedită în timp a atras aprecierea clienților.

Securitatea datelor, esențială pentru orice business

Atacurile cibernetice determină companiile să ia măsuri preventive, pentru protejarea integrității și confidențialității datelor. Fără o protecție adecvată, companiile pot deveni peste noapte dintr-un colos o ruină. „Majoritatea clienților aleg servicii de backup și Disaster Recovery, soluții mai ușor de implementat în cloud, în regim as-a-service. Acestea pot salva un business din multe situații: avarii hardware, calamități naturale, viruși, conflicte militare sau atacuri cibernetice”, explică Sorin Drăghici. GTS oferă clienților consultanță și expertiză, pe baza competențelor interne de a proiecta, implementa și gestiona orice fel de de scenarii de Backup și Disaster Recovery.

GTS-sm-2024_03-webinar-v6

Tehnologia evoluează continuu

Gestionarea datelor și capacitățile cloud se dezvoltă constant și atrag investiții importante, iar oferta furnizorilor se îmbogățește de la an la an. GTS Telecom a inclus recent în portofoliu cel mai performant sistem de stocare a datelor, bazat pe tehnologia NVMe de la NetApp, majorând semnificativ cantitatea de date transferată, cu latență minimă. Clienții care optează pentru aceste soluții obțin avantaje competitive importante. „Rămânem dedicați nevoilor clienților. De asemenea, ne precoupăm constant de exploarea noilor tendințe în materie de tehnologie și includerea în ofertă a noilor sisteme de stocare, operare și securizare date. Suntem pregătiți să adoptăm aceste tehnologii în cloud-ul nostru”, declară Sorin Drăghici.

Webinar gratuit despre cum să alegi serviciile cloud potrivite afacerii tale

Pentru cei interesați, GTS Telecom va organiza un webinar gratuit prin care va arăta cum poți alege soluțiile cloud cele mai potrivite nevoilor tale de business. Evenimentul va avea loc pe data de 29 Martie 2024, de la ora 11.00 AM. Înscrie-te acum pentru a afla mai multe despre acest subiect.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0