În România Nova Post a lansat posibilitatea de a expedia colete de la adresă

În România Nova Post a lansat posibilitatea de a expedia colete de la adresă

Acum, documente și colete până la 30 de kg pot fi expediate din România  către Ucraina și Moldova prin intermediul curierului. Clienții pot chema un curier la orice adresă din România, de luni până vineri.

Serviciul este disponibil pe tot teritoriul României, iar tariful de expediere de la adresă este de 10 RON (80 grivne), care se aplică adițional la tariful de livrare.

Pentru a solicita curierul în România, trebuie să:

  1. Pregătești și să ambalezi coletul. 
  2. Completezi cererea de solicitare a curierului în aplicația mobilă Nova Post sau pe site https://novapost.com/uk-ro/international/courier-call
  3. Achiți on-line pentru livrare.
  4. Recepționezi pe e-mail confirmarea de plată și ora aproximativă la care va veni curierul la adresa ta.
  5. Transmiți curierului coletul în formă închisă. Curierul va tipări și va lipi pe colet o etichetă. Important: dacă în timpul controlului la frontieră serviciul vamal găsește în colet mărfuri interzise, acestea vor fi reținute sau tot coletul va fi returnat expeditorului. În acest caz, toate costurile de retur vor fi achitate de către expeditor.

Traseul coletului poate fi urmărit pe site-ul Nova Post sau în aplicația mobilă. 

Vă reamintim că pot fi expediate din Ucraina și din Moldova colete și documente la orice adresă din România sau la oficiul Nova Post, care s-a deschis în iunie, în orașul București pe adresa B-dul Unirii 47 A, Sectorul 3. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0