Insight își consolidează afacerea de soluții aplicative prin achiziționarea Amdaris

Insight își consolidează afacerea de soluții aplicative prin achiziționarea Amdaris

Insight Enterprises, un Integrator de Soluții IT din topul Fortune 500 concentrat pe maximizarea succesului clienților prin intermediul transformării digitale, a achiziționat Amdaris, compania premiată în dezvoltarea de software și servicii digitale, cu sediul în Marea Britanie și centre de excelență tehnică și delivery regionale în mai multe țări din Europa de Est. Prin această achiziție, Insight va adăuga la portofoliul său divers de soluții și la lanțul  de aprovizionare IT, serviciile inovatoare de dezvoltare a software-ului, suport pentru aplicații, servicii de mentenanță și servicii de consultanță oferite de Amdaris.

Amdaris, partener certificat Microsoft Gold de peste 10 ani, are o experiență dovedită în livrarea soluțiilor de transformare digitală. Cu peste 800 de angajați, expertiza Amdaris în furnizarea echipelor extinse, externalizate pentru dezvoltarea produselor software destinate companiilor și consumatorilor, devine o adiție ideală pentru practicile globale de Date & IA sau Aplicații Moderne ale Insight. Soluțiile personalizate de back-end, cloud, mobile, analiză de date și interfață web vor fi dezvoltate, vor ajuta clienții să-și accelereze transformarea digitală.

„Achiziția marchează un moment important pentru Insight, unii dintre principalii Integratori de Soluții IT”, a declarat Joyce Mullen, președinte și CEO al Insight. „Împreună cu Amdaris, Insight se va extinde activ, își va dezvolta capacitățile tehnologice și va oferi o gamă mai largă de servicii și soluții clienților din regiunea EMEA. Este soluția potrivită pentru Insight să scaleze mai rapid și să sprijine clienții în atingerea obiectivelor de business”

Adrian Gregory, președinte Insight EMEA, a declarat: „În contextul schimbărilor continue din mediul de afaceri, produsele și serviciile IT au devenit esențiale: acum fiecare afacere trebuie să se digitalizeze și să acționeze rapid pentru a atinge acest obiectiv. Organizațiile au nevoie de un partener cu care să se consulte, să le proiecteze, să le construiască și să le implementeze modelele viitoare de afaceri folosind tehnologia, accelerându-le astfel călătoria în procesul de digitalizare. Alături de Amdaris, vom consolida poziția Insight ca lider Integrator de Soluții, iar clienții vor avea acces la și mai multe capacități în dezvoltarea produselor software și consultanță. La rândul lor, clienții Amdaris vor beneficia de expertiza noastră solidă în domeniile cloud, date, inteligență artificială, securitate cibernetică și edge computing, argumentată de cele peste 6.000 de parteneriate ale companiei cu furnizori tech din întreaga lume”

„Suntem încântați să contribuim cu experiența noastră dovedită în dezvoltarea soluțiilor inovatoare de software și în modernizarea esențială a afacerilor la serviciile dezvoltate de Insight”, a declarat Andy Rogers, co-CEO al Amdaris. „Insight are o reputație premiată drept partener de încredere, angajat să susțină organizațiile să-și atingă  potențialul maxim. Prin unirea forțelor, așteptăm cu nerăbdare să beneficiem de oportunitățile facilitate de prezența globală și rețeaua de livrare a Insight, în special de serviciul global cloud și de cunoștințele de top în domeniul depozitelor moderne de date și a Inteligenței Artificiale generative. Parteneriatele și acreditările extinse cu siguranță îi vor motiva pe clienții noștri existenți să-și formuleze obiectivele de transformare într-un mod și mai ambițios”

„În contextul creșterii rapide a industriei IT, achiziția de către Insight demonstrează încrederea neclintită în abilitățile și talentele excepționale de dezvoltare a software-ului din Europa de Est”, a declarat Vlad Nanu, co-CEO al Amdaris. „Există mult entuziasm în legătură cu impactul semnificativ și contribuția la dezvoltarea regiunii pe care această investiție le va genera”

Insight a fost reprezentată legal de Armstrong Teasdale LLP, iar Amdaris de către TLT LLP. KPMG a fost consultantul financiar exclusiv al Amdaris în legătură cu tranzacția. PCB Partners au acționat drept consilieri M&A pentru Insight.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0