Intesa Sanpaolo Bank a încheiat Convenția APIA SAPS, mediu și microclimă

Intesa Sanpaolo Bank a încheiat Convenția APIA SAPS, mediu și microclimă

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) au semnat o noua convenție pentru continuarea finanțării beneficiarilor programelor derulate prin APIA.

Astfel, Intesa Sanpaolo Bank oferă credite pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii schemelor de plăți directe și măsurilor de mediu şi climă.

Finanțările acordate în baza acestor convenţii beneficiază de o structură de costuri avantajoasă, sunt acordate în lei, valoarea creditului fiind de până la 90% din suma înscrisă în adeverinţă, iar dobânda aferentă este Robor 6M+ maximum 2%.

Beneficiarii acestor credite APIA pot fi atât persoanele juridice, cat si persoanele fizice autorizate (PFA) sau întreprinderi individuale, fermieri activi care desfășoară o activitate agricolă în calitate de utilizatori legali ai suprafețelor de teren agricol și/sau deținători legali de animale şi care respectă condiţiile de eligibilitate specifice produsului.

Pentru acest tip de credit garanţia principală o reprezintă ipoteca mobiliară asupra creanțelor APIA și conturilor curente, fideiusiune și (dacă este cazul) garanția FGCR.

Intesa Sanpaolo Bank susţine în continuare activitatea întreprinzătorilor din sectorul agicol oferind o gamă completă de produse ce pot susţine practic orice tip de nevoi de finanţare specifice sectorului agricol.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0