Intesa Sanpaolo Bank lansează o oferta green de leasing financiar

Intesa Sanpaolo Bank lansează o oferta green de leasing financiar

  • Oferta este valabilă pentru achiziția în condiții avantajoase a vehiculelor electrice si hybrid

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează o ofertă green de leasing financiar pentru vehicule ecofriendly,  în condiții de preț avantajoase, pentru a încuraja  investițiile cu impact în reducerea emisiilor de CO2. Pentru a sprijini solutiile alternative la tehnologiile conventionale bazate pe motoare cu ardere internă si pe combustibili clasici, Intesa Sanpaolo Bank propune soluția de finantare în leasing pentru achizitia vehiculelor electrice și hybrid noi, producție internă și externă, achiziționate de la furnizori autorizați (dealeri, producători, importatori).

Astfel, clienții persoane juridice, microintreprinderi, antreprenori individuali, IMM-uri si mari companii,aflati în căutarea unei soluții sustenabile de mobilitate pentru afacere lor, sunt susținuți de bancă în procesul de conversie la vehicule prietenoase cu mediul.

Oferta Intesa Sanpaolo Bank are ca scop atenuarea impactului negativ al factorilor de risc ESG (environment-social-governance) prin acest produs care ajuta la reducerea poluarii cauzate de trafic intens si a utilizarii combustibililor clasici,  punand la dispozitia clientilor o solutie care asigura conversia la electro-mobilitate.

Totodata, aceasta inițiativă face parte din strategia intregului Grup de a acționa în direcția dezvoltării Economiei Circulare. Grupul Intesa Sanpaolo, încă din 2015 partener strategic al Fundației Ellen MacArthur, cea mai influentă și puternică organizație dedicată Economiei Circulare are un plafon de creditare dedicat, în valoare de 6 miliarde euro, care poate fi accesat de bănciile subsidiare pentru a oferi finanțare sau leasing financiar în condiții avantajoase celor mai inovativi clienți sau celor interesati de un sistem de mobilitatea sustenabil.

Considerăm că este esențial să ne implicăm în susținerea electro-mobilității clienților, venind cu soluții de finanțare care să combată schimbările climatice, pentru că sprijinim modelele de business bazate pe respect pentru mediu și acționăm în mod sustenabil pentru viitor””, a declarat Bogdan Pătrănoiu, Director general adjunct și Șeful Diviziei Corporate și IMM.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0