Intesa Sanpaolo Bank Romania diversifică oferta de finanțare pe segmentul creditelor ipotecare

Intesa Sanpaolo Bank Romania diversifică oferta de finanțare pe segmentul creditelor ipotecare

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo își diversifică oferta de finanțare pe segmentul creditelor ipotecare, prin lansarea a doua noi produse: Creditul cu rată de dobândă mixtă și Creditul verde.

Creditul cu rată de dobândă mixtă răspunde preferinței clienților pentru rate de dobândă predictibile, avand o rată fixă a dobânzii de la 6,70% pentru primii 3 ani, respectiv IRCC + 2,30%, începând cu anul 4, în situația încasării venitului în cont ISPRO.

Intesa Sanpaolo Bank urmează strategia ESG (environmental, social, governance) la nivel de Grup, acordă o atenție deosebită mediului înconjurător și identifică soluții pentru a susține clienții băncii să facă alegeri inteligente, cu impact minim asupra mediului. Astfel, Creditul verde este destinat clienților care doresc să achiziționeze imobile eficiente energetic, adica locuințe încadrate în clasa A de eficiență energetică. Produsul oferă viitorilor proprietari o rată de dobândă și mai mică de la 6,50% pentru primii 3 ani, respectiv IRCC + 2,10%, începând cu anul 4, în situația încasării venitului în cont ISPRO.

În plus, comisionul de analiză pentru ambele produse este zero Lei, dacă clientul deține sau intenționează să achiziționeze unul dintre pachetele tranzacționale din oferta curentă a bancii – Start/Plus/Premium.

”Venim în întâmpinarea nevoilor clienților nostri și în această perioadă caracterizată prin volatilitate și costuri ridicate de finanțare. Astfel le oferim soluții practice pentru a-și achiziționa locuința dorită, dar și posibilitatea de a avea predictibilitatea costurilor implicate. Totodată, ne-am asumat încurajarea investițiilor sustenabile și suntem alături de clienții nostri care înțeleg beneficiile pe termen lung al achiziționării unei locuințe eficiente energetic, respectiv un mediu înconjurător mai curat și costuri mai mici la plata utilităților. In plus, clienții băncii se bucură de discounturi importante la rata de dobândă sau comisioane,” a menționat Dan Grigoriu, Director General Adjunct și Șef Divizia Retail din cadrul Intesa Sanpaolo Bank Romania.Informații detaliate despre oferta de creditare sau alte produse din portofoliul Intesa Sanpaolo Bank sunt disponibile pe site-ul bancii: www.intesasanpaolobank.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0