Intracom Telecom demonstrează interoperabilitatea serviciilor IP / MPLS în portofoliul său de microunde (MW)

Intracom Telecom demonstrează interoperabilitatea serviciilor IP / MPLS în portofoliul său de microunde (MW)

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații , a anunțat astăzi participarea cu succes la demonstrația de interoperabilitate multi-vendor IP / MPLS organizată de EANTC in cadrul celui de-al 21-lea Congres Mondial MPLS + SDN + NFV 2019 ce a avut loc la Paris, Franța.

La această conferință tehnică, la care au participat marii furnizori la nivel global de echipamente de telecomunicații, Intracom Telecom a participat la testul de interoperabilitate al EANTC și, împreună cu alți 19 furnizori, a finalizat cu succes 174 de combinații de testare a 68 de tipuri de dispozitive. Soluția Point-to-Point cu microunde (MW), OmniBAS ™, a demonstrat cu succes interoperabilitatea serviciilor bazate pe MPLS (L3VPN, L2VPN VPWS, L2VPN VPLS), capacitățile de reziliență de rețea MPLS și caracteristica ETH-BN.

Rezultatele detaliate sunt disponibile la :http://www.eantc.de/showcases/mpls_sdn_2019/intro.html.

Dimitris Pantelopoulos, director R&Dl Intracom Telecom, a comentat: „Dedicati telului nostru de a rămâne în fruntea progresului tehnologic, am îmbogățit portofoliul wireless Backhaul cu o nouă generație de capabilitati de rețea IP / MPLS, oferind o flexibilitate de implementare de neegalat, prin integrarea IP / MPLS în cadrul gamei compacte de echipamente de microunde.  Integrarea IP / MPLS in cadrul nivelurilor de Control și de Date al nodurilor cu microunde este o tehnologie ca va permiite dezvoltarea aplicațiilor SDN, diferențierea serviciilor folosind Network Slicing și convergența fix- mobil în tehnologia 5G. Aceasta dezvoltare reafirmă inovația și leadership-ul companiei în sistemele cu microunde (PtP, PtMP) și Millimeter-wave, permițând în același timp clienților noștri să ofere astăzi servicii superioare de bandă largă pentru abonați. „

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0