Intracom Telecom semnează un acord de mai multe milioane de USD cu Maxnet în Sudan

Intracom Telecom semnează un acord de mai multe milioane de USD cu Maxnet în Sudan

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat semnarea unui acord-cadru cu Maxnet, furnizor de servicii de conectivitate pentru internet și date în Sudan, pentru furnizarea sistemelor de acces wireless WiBAS™. Se preconizează că proiectul va fi finalizat până în 2025.

În cadrul acestui acord în valoare de mai multe milioane de USD, Intracom Telecom furnizează cea mai recentă generație de terminale radio WiBAS™-Connect și hub-uri OSDR, un sistem wireless Point-to-Multipoint (PMP) capabil să conecteze până la 120 de abonați la un sector de stație de bază, împreună cu sistemul de gestionare și automatizare a ciclului de viață al rețelei al companiei, uni|MS™.

Maxnet, în conformitate cu strategia sa de modernizare a rețelei, adoptă tehnologia superioară a Intracom Telecom în cadrul spectrului de 28 GHz, urmărește să înlocuiască sistemele radio în bandă nelicențiate și tehnologia și infrastructura mai veche și își extinde acoperirea și performanța rețelei. 

Intracom Telecom furnizează deja tehnologia WiBAS™ către Maxnet încă din 2021, construind o rețea PMP(Point-to-Multipoint) de pionierat pentru sectorul bancar din Sudan și îmbunătățind conectivitatea pentru clienții rezidențiali și corporativi de top din țară. Rețeaua este interoperabilă și compatibilă cu cea mai recentă tehnologie a companiei, WiBAS™ G5, care se așteaptă să fie inclusă în livrări.

Elrashied Abdalla Mahmoud, Directorul General Maxnet, a declarat „Suntem foarte încântați să implementăm soluția FWA ultra-broadband WiBAS™ a Intracom Telecom în Sudan. WiBAS™ a permis companiei Maxnet să furnizeze conectivitate în bandă largă cu cerințe de capacitate în creștere, la o viteză și o calitate superioară a serviciilor. Clienții noștri sunt foarte fericiți si mulțumiți de serviciile MaxNet, iar noi suntem foarte recunoscători Intracom Telecom pentru sprijinul acordat.”

John Tenidis, Director Intracom Telecom’s Wireless Solutions Portfolio, a comentat: „Suntem încântați să ne consolidăm în continuare parteneriatul cu Maxnet, care a început în 2021, suntem onorați să contribuim la succesul lor de business și suntem pregătiți să furnizăm o conexiune de mai bună calitate pentru rețelele private din Sudan, pentru clienții enterprise cu o calitate superioară de conectivitate fiabilă.. Tehnologia noastră WiBAS™ oferă cea mai mare capacitate din industrie, cea mai bună tehnologie radio pentru servicii fără întreruperi și cel mai larg set de funcții de rețea pentru a satisface cerințele stricte ale Maxnet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0