La METAL SHOW & TIB 2023, în perioada 9-12 mai, Plasmaserv Metal Connection face demonstrații live cu cele mai noi echipamente din portofoliu, DNE Global și Gullco

La METAL SHOW & TIB 2023, în perioada 9-12 mai, Plasmaserv Metal Connection face demonstrații live cu cele mai noi echipamente din portofoliu, DNE Global și Gullco

Plasmaserv Metal Connection, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de echipamente și soluții complete pentru sudare și debitare, prezintă în premieră națională, la METAL SHOW& TIB 2023, cele mai noi echipamente din portofoliu, mașini CNC de debitare cu laser din gama DNE Global, parte a grupului Bystronic Elveția și soluții de sudare și tăiere mecanizate produse de compania canadiană Gullco. Compania fondată la Târgu Mureș,  în 2005, de inginerii Csongor Andras Csegedi și Tiberiu Vladimir  Vărzar, aduce la București săptămâna aceasta, la cel mai mare eveniment dedicat prelucrării metalului din România, tehnologie de tăiere laser de ultimă generație și organizează demonstrații live pentru profesioniștii din domeniu și publicul larg. 

”Plasmaserv Metal Connection conectează metalul, oamenii și tehnologia pentru a face performanță. Noi suntem un liant între furnizor și clientul final dar ne-am asumat și rolul de a ajuta profesioniștii din sectoare strategice ale economiei românești în procesul de prelucrare a metalului. Oferim soluții profesionale complete și suntem dedicați creșterii randamentelor. Suntem gata să răspundem celor mai complexe cerințe în materie de sudură și debitare, iar partenerii noștri, branduri prestigioase, cu patente și inovații de renume mondial, ne susțin eforturile”, a declarat Tiberiu Vladimir Vărzar (foto), CEO și cofondator Plasmaserv.

Compania va fi prezentă în perioada 9-12 mai, la METAL SHOW & TIB 2023, la Romexpo, în Pavilionul B, standul 7 – 8. 

Miercuri, 10 mai, între orele 13.00-14.00, fondatorii Plasmaserv vor fi gazde și mentori pentru studenți ai Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, Laboratorul Programarea Mașinilor CNC și BFD CBC Technologies care participă la turul ghidat ”Tehnologii digitale de fabricație în prelucrarea tablelor și sudură”. În timpul vizitei, studenții vor avea posibilitatea de a afla mai multe informații practice despre tehnologiile digitale de fabricație în prelucrarea tablelor și sudură, inclusiv de a lua parte la demonstrațiile live. 

Până în data de 12 mai, vizitatorii standului Plasmaserv Metal Connection vor putea vedea cum aparatura de sudare și debitare specifică unor industrii strategice precum industria navală, construcții de mașini sau energetică, este compatibilă cu arta și creativitatea. La standul companiei, artistul Paul Cordoș, fondatorul Art Bending, recunoscut în România și internațional, va transforma sârma și metalul în lucrări artistice.  

Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața din România, Plasmaserv Metal Connection are clienți din industrii variate, de la șantiere navale și industria offshore (construcții și reparații nave), la construcții metalice, hale și sisteme logistice, infrastructură (construcții autostrăzi, drumuri, poduri, căi ferate), petrol și gaze (instalații și echipamente energetice, petrochimice, minerit și excavare), auto (producție autoturisme, remorci, vehicule de transport, reparații și tinichigerie auto), HVAC (sisteme și instalații de încălzire, ventilație și climatizare), agricultură (sisteme și instalații de irigații, conducte, canalizare), reparații și mentenanță utilaje și echipamente diverse. 

”Lucrăm cu furnizori de top și facem echipă cu Kemppi, care de peste 60 de ani inovează în domeniul sudurii, cu Hypertherm, liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă, cu Eckert, unul dintre liderii europeni în producţia de maşini de tăiere CNC”, a declarat Csongor Andras Csegedi, cofondator Plasmaserv.

Plasmaserv Metal Connection propune inclusiv servicii de instruire și training de specialitate, consultanță și soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărei companii, precum și posibilitatea închirierii de echipamente, ceea ce permite astfel protejarea lichidităților clienților.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0