Lactatele de capră La Colline, comercializate şi online

business2Iubitorii lactatelor de capră pot comanda, începând cu această lună, sortimentele La Colline prin intermediul site-ului www.lacolline.ro. Producătorul clujean a lansat un magazin online, unde cei interesaţi pot cumpăra produsele favorite prin doar câteva click-uri, acestea fiind apoi livrate prin curier. După ce, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, a dat startul unui program pilot pentru realizarea de comenzi prin intermediul e-mailului, La Colline a deschis un magazin online, produsele din portofoliu putând fi comandate acum direct de pe site-ul companiei. Astfel, de pe lacolline.ro pot fi cumpărate produse proaspete şi acidofile (lapte de capră, iaurt de băut şi kefir), specialităţi precum platoul cu trufe, rulouri cu mucegai, cărbune, piper sau ierburi, dar şi delicatesa nou lansată: brânza cu mucegai albastru.Pachetul cu produsele solicitate ajunge la destinaţie în 24-48 de ore lucrătoare de la procesarea comenzii, prin intermediul curierului. Sistemul de comenzi online şi livrare a produselor prin curier permite accesul permanent la toate produsele din gama La Colline, consumarea acestora în stare proaspătă, precum şi economie de resurse financiare şi timp.

Fabrica de produse din lapte de capră a fost înfiinţată în 2007 şi reprezintă o afacere cu un capital 100% românesc, în al cărei portofoliu se numără sortimente precum: brânza de capră clasică, brânza premium cu ierburi, cu trufe, platoul Party, crema tartinabilă, brânza cu mucegai alb, rulourile clasice, „a la Provence” sau cele cu piper, precum şi iaurtul de băut, kefirul şi laptele de capră.

Brânza La Colline este un produs 100% natural obţinut din lapte de capră pasteurizat, fermenţi lactici, cheag natural de ied, sare şi nu conţine conservanţi, aditivi sau organisme modificate genetic.

Produsele La Colline sunt exportate în ţări precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Germania şi Franţa. La nivel naţional, compania are produse pe rafturile marilor reţele de retail precum Mega Image, Auchan, Cora, Carrefour sau Selgros.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0