Libra Internet Bank deschide prima sucursala “International Desk”

Libra Internet Bank deschide prima sucursala “International Desk”

Libra Internet Bank a deschis prima sucursală dedicată clienţilor străini din comunitatea de afaceri din România, anunţă instituţia financiară într-un comunicat de presă. Este vorba despre o sucursală Large Corporate pentru companiile cu cifră de afaceri de peste 40 milioane lei pe an, a doua de acest fel a grupului, dar prima care are în atenţie clienţii străini din zona de business de la noi.

Noua sucursala se află în zona Dorobanti din Bucuresti şi deserveşte clienţii din comunitatea de afaceri israelienă din Romania, respectiv cea grecească. Pentru acest tip de clienţi Libra Internet Bank a înfiinţat, de-a lungul timpului, linii de business dedicate precum Israeli Desk şi Greek Desk.

“Prin infiintarea diviziei Large Corporate, la începutul anului 2012, Libra Internet Bank a reuşit să vină în întâmpinarea companiilor mari cu produse de calitate şi soluţii de finanţare diversificate pentru dezvoltarea afacerii. Anul acesta venim cu o noutate şi deschidem prima sucursală International Desk din cadrul Libra Internet Bank, prin care urmărim să fim cât mai aproape de comunitatea oamenilor de afaceri străini. Avem încredere în potenţialul acestei pieţe şi ne dorim să oferim cele mai bune servicii pentru clienţii din această zonă”, a declarat Selcuk Senkaya, Senior Manager, coordonator Divizie Large Corporate & International Desk.

Sucursala Libra Internet Bank din zona Dorobanţi ridică la 48 numărul sucursalelor totale ale acestei bănci. Sediul noii sucursale este Calea Dorobanţilor nr. 111-113, bl. 9B. Unitatea este deschisă de luni până vineri, în intervalul 9:00-17:00.

Lista completă a sucursalelor Libra Internet Bank poate fi consultată accesând www.librabank.ro/contact.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0