Maravela&Asociaţii alături de liderii companiilor în expansiune

Maravela&Asociaţii alături de liderii companiilor în expansiune

Maravela & Asociaţii a susţinut Forbes România în cadrul Growth Summit, organizat împreună cu Fast Track Europe. După ediţii anterioare ce au avut loc în Las Vegas, Amsterdam, Sydney, Dallas şi Bacelona, evenimentul de la Bucureşti a reunit în calitate de speakeri lideri de business din Europa de Sud şi Est şi manageri de top, la nivel global.

Pe lângă sfaturile practice şi dezvăluirea celor mai noi metodologii de scalare a afacerilor, evenimentul a constituit o excelentă oportunitate de networking, atrăgând astfel în rândurile participanţilor reprezentanţi de seamă ai marilor companii din peisajul românesc de afaceri.

Speakerii – Verne Harnish, Steve Martin, Ari Meisel, Christo Popov, Alan Miltz – sunt personalităţi recunoscute global în domeniul afacerilor cu o influenţă de netăgăduit, autori a numeroase cărţi de profil traduse în până la 26 de limbi, vândute în sute de mii de exemplare, directori de programe în cadrul faimosului Massachusetts Institute of Technology (MIT) şi antreprenori de succes.

Partenerii Maravela & Asociaţii, adepţi ai principiului excelenţei în afaceri şi implicit în serviciile oferite, au considerat alăturarea la acest eveniment de valoare ca fiind o consecintă firească a filosofiei ce guvernează activitatea firmei.

În urma participării la Growth Summit, iată câteva considerente din partea echipei Maravela & Asociaţii:

Fiecare dintre speakeri deţine o vastă experienţă în afaceri, discursurile lor şi mai mult, oportunitatea dialogului cu ei, reprezintă o şansă rară şi plus valoare pentru asigurarea succesului propriei afaceri. Pe lângă aplicarea metodologiilor de succes în cadrul propriei firme, este un avantaj considerabil faptul că ne susţinem clienţii oferind atât servicii şi îndrumări la cele mai înalte standarde calitative cât şi sfaturi practice menite să crească potenţialul afacerii acestora. Alina Popescu, Avocat Asociat Coordonator.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0